Noul Abarth 500C esseesse (160 CP) debutează la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.02.2011
După ce versiunea hatchback a lui Fiat 500 a fost "tratată" de Abarth cu kitul esseesse, varianta cabrio a modelului italian intră în scenă la Geneva 2011.

Cea mai notabilă premieră de la Geneva a mărcii Abarth este reprezentată de versiunea super sportivă Esseesse a lui Abarth 500C. Modelul va avea, la fel ca "fratele" său hatchback, 160 de cai putere dezvoltaţi de un motor turbo de 1.4 litri.

Principala deosebire faţă de 500 Abarth esseesse - pe lângă plafon, evident - este reprezentată de nuanţele cromatice ale caroseriei, special concepute pentru acest model. Este vorba de două nuanţe diferite de cenuşiu (Gri Campovolo şi Gri Pista) care îi conferă modelului italian o imagine nouă agresivă. Sistemul de evacuare al lui 500C beneficiază de aportul sonor al unor valve Record Monza, acestea având rolul de a mări volumul sunetului dezvoltat de motor la peste 4000 de rotaţii pe minut. 

Cealaltă noutate Abarth de la Geneva va fi o versiune specială a modelului 695 Tributo Ferrari. Aceasta va fi colorată în nuanţele Albastru Abu Dhabi şi Gri Titanio, rolul modelului expus la Geneva fiind de a sărbători 1000 de comenzi pentru 695 Tributo Ferrari de la lansarea modelului, în iulie 2010. 

via | Fiat Group

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru