Peugeot lansează la Geneva o ediţie specială a lui 3008 Hybrid4

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 23.02.2011
Constructorul francez va expune la salonul elveţian o ediţie specială primului său hibrid diesel, 3008 Hybrid4. Modelul a fost personalizat la exterior şi interior.

Peugeot a anunţat că va aduce la ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva o ediţie specială a primului său diesel hibrid, crossover-ul 3008 Hybrid4. Disponibilitatea versiunii personalizate va fi una destul de limitată, Peugeot urmând să producă doar 300 de exemplare.

Ediţia specială se va individualiza cu ajutorul unei nuanţe de alb în care va fi vopsită caroseria. La interior, diferenţa va fi făcută de tapiţeria din piele în două culori şi de nivelul de echipare ceva mai bogat. Lista de comenzi va fi deschisă chiar odată cu dezvăluirea versiunii în cadrul salonului elveţian, adică la începutul lui martie.

Peugeot va căuta să extindă ansamblul diesel-hibrid şi pe noua generaţie 508, începând cu anul viitor. Până atunci, constructorul francez va introduce pe piaţă o versiune specială a modelului RCZ. Este vorba despre ediţia Asphalt, prezentată în octombrie la Paris, care dispune de un motor pe benzină de 1.6 litri turbo şi 200 de cai putere.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru