Porsche Panamera diesel şi Panamera Hybrid vin la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 27.01.2011
Versiunea pe motorină şi cea asistată de un motor electric ale lui Porsche Panamera îşi vor face apariţia în premieră mondială la Geneva,

Mult-aşteptata versiune diesel a lui Porsche Panamera va fi una dintre principalele atracţii ale standului de la Geneva al constructorului german. Modelul Panamera diesel va fi prezentat în premieră mondială alături de altă noutate interesantă a gamei Porsche, Panamera Hybrid. Este al doilea an consecutiv când Porsche foloseşte salonul elveţian ca prilej de lansare a unei versiuni diesel şi a uneia hibride pentru un moedl din gamă, după constructorul din Stuttgart a lansat în 2010 Cayenne Hybrid şi Cayenne diesel.

Conform primelor informaţii oferite de Automotive News, noul Porsche Panamera diesel va beneficia de aceeaşi unitate V6 de 3.0 litri şi 240 de cai deja cunoscută din gama germanilor. Versiunea hibridă va avea ceva mai mulţi cai putere (se vorbeşte de 380), obţinuţi prin adunarea puterilor maxime ale unui motor V6 pe benzină de 3.0 litri şi unui propulsor electric.

Noile Panamera Hybrid şi Panamera Diesel vor fi disponibile pe piaţa europeană în această primăvară.

via | Automotive News (înreg.)

Comentarii (8)

  • Da-o incolo de treaba. Motorul de VW pe Porsche. Adevarat e un motor foarte bun dar Porsche se doreste a fi altceva. Incet decade de acolo de unde a fost una dintre cele mai respectate marci din lume.
    12 17
  • Ivanoff
    Iarasi se insumeaza puterile...
    Se pare ca au reusit intr-un final si nemtii sa "procure" can tot din ceea ce inseamna tehnologie si motoare hibride de la japonezi,insa le-a scapat formula de calcul prin care se cumuleaza puterea totala a unui ansamblu hibrid care chiar nu se aduna pur si simplu,insa care da bine la marketing si din pacate dragi admins voi stiti asta dar va faceti ca nu vedeti aberatiile unor anumiti producatori...
    Si apropos de Panamera,se baga cineva la un pariu ca si in cazul acestor doua noi variante se va lansa in cateva luni un recall pt toate unitatile?
    6 18
  • george
    PIERDE RESPECT(?!?), CASTIGA MARKET SHARE
    @ dmd

    Works for me...
    16 12
  • Vasilica
    geniala reclama asta

    http://www.youtube.com/watch?v=QlOVxJpTg1g&feature=player_embedded
    14 1
  • Porsche Panamera va primi noul 3.0 TDI Bi-Turbo ( 300 CP si 650 Nm )
    Motorul diesel montat pe Porsche Panamera va fi noul 3.0 TDI Bi-Turbo de 300 CP si 650 Nm . Acest motor a fost vazut pentru prima data la Salonul de la Paris 2010 sub capota conceptului Audi e-tron Spyder . Noul 3.0 TDI Bi-Turbo va fi montat si pe diverse modele Audi ca de ex. Audi A6 sau Audi A7 .
    19 1
  • @ Ivanoff
    In aceata saptamana Lexus a facut un nou recall de 245,000 de unitati
    http://carscoop.blogspot.com/2011/01/lexus-issues-voluntary-recall-on-245000.html
    13 4
  • Panamera
    Felicitari celor de la Porsche! Toata lumea cand a auzit de decizia celor de la Porsche de a lansa pe piata un coupe cu 4 usi,vai gata s-au prostit si astia,se indreapta intr-o directie gresita.Adica ce este gresit in satisface niste cerinte existente pe piata?( Este panamera cu 4 usi,dar sa nu uitam performantele modelului de top,4,4 secunde pana la 100km\h,cam bate tot ce inseamna automobil cu 4 usi) Si,desigur acum toata lumea lauda initiativa celor de la Porsche,ca au facut un pariu castigator.Bine a zis si Alex,nu este TDI-ul cu o singura turbina,ci este varful de gama in ceea ce priveste cilindreea de 3L.Va avea succes si acest model! Toate cele bune!
    15 5
  • Victor
    6 Porsche Panamera cu numere de Wolfsburg au fost fotografiate ieri si azi in fata sediului Fiat ! Au venit pentru Alfa Romeo sau pentru Iveco ?
    http://www.motori.it/attualita/7794/alfa-romeo-la-cessione-sempre-piu-vicina.html SAU http://lastpetrolheads.wordpress.com/2011/01/26/alfa-to-vw/
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru