Saab 9-5 SportWagon - prima fotografie oficială

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.01.2011
Saab a publicat o primă fotografie a versiunii 9-5 break. Aceasta vine la Salonul de la Geneva din luna martie cu o serie de soluţii interesante de compartimentare.

Esential

527 de litri are portbagajul lui Saab 9-5 SportWagon. Cu bancheta rabatată, spaţiul creşte până la 1600 de litri.

După ce ieri confirmase oficial faptul că noua generaţie Saab 9-5 SportWagon (break) va fi lansată la Geneva, constructorul suedez a publicat astăzi o primă fotografie - teaser a noului său model. Evident, nu există mari surprize din punctul de vedere al designului, noul 9-5 SportWagon fiind - cu excepţia părţii posterioare - identic cu versiunea sedan a modelului suedez.

Din informaţiile publicate de nordici aflăm că noul model nu este un alt break şi atât, ci unul multifuncţional. Printre elementele interesante de care vor dispune viitorii posesori ai modelului suedez se numără un spaţiu pentru bagaje cu fund dublu şi posibilitatea de a configura spaţiul după nevoi cu ajutorul unor şine speciale. În total, spaţiul pentru bagaje prezentat de Saab 9-5 SportWagon este de 527 de litri, rabatarea banchetei ridicându-l la 1600 de litri.

Saab 9-5 SportWagon va dispune de aceleaşi motoare pe care le are şi sedanul 9-5, sistemul de tracţiune integrală XWD numărându-se şi el printre siestemele de care dispune noul break suedez.

După lansarea oficială de la Geneva, Saab 9-5 Sport Wagon va putea fi comandat în toate ţările europene. Livrările vor începe însă abia în luna septembrie.

via | Saab

Comentarii (1)

  • ForeverSaab
    "marfa"!
    Puternic,spatios,cu "look",pretabil si la relief mai sinuos datorita XWD-ului (iar garda nu pare prea joasa) ,per ansamblu numai bun pentru nevoile familiei (excursii si transport diverse)...Ramane pe tapet o singura enigma:pretul...care nu-i pentru nasul romanasilor,nu-i asa?Dar viata ne consoleaza cu informatii bogate si poze fara limita,nu-s de ajuns? :D :P
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru