Skoda Vision D Concept a debutat la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 01.03.2011
Designerii Skoda s-au inspirat din trecut pentru a crea un model intitulat sugestiv "Vision D". Modelul preia câteva trăsături de la Octavia şi prefigurează viitoarele modele ale mărcii.

Cehii de la Skoda au prezentat un nou concept la Salonul Auto de la Geneva. Acesta se numeşte Vision D şi prezintă limbajul de design în baza căruia vor fi create viitoarele modele ale mărcii din Mlada Boleslav. Designerii s-au inspirat din tradiţia Skoda şi au creat un concept care poartă numeroase asemănări cu Octavia şi ilustrează valorile tipice ale mărcii cehe, cum sunt spaţiul generos şi practicalitatea sofisticată.

"Conceptul Vision D marchează un nou pas mare în viitorul mărcii Skoda. Formele sale sunt dinamice şi stimulează imaginaţia observatorilor fără să îi provoace, oferind o imagine nedistorsionată a viitoarelor modele din Mlada Boleslav. Marca tradiţională cehă şi-a plasat câteva ţeluri ambiţioase: creştere economică alături de un design nou plin de potenţial şi păstrarea valorilor tradiţionale, cum ar fi valoarea, precizia şi performanţa", spun cei de la Skoda despre noul lor concept.

Motorizarea noului concept nu a fost dezvăluită, dar acest element nu este atât de important din moment ce vorbim de un model care nu are o legătură directă cu producţia. Deşi cei de la Skoda ne-au spus că vor prezenta un nou logo în cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul lor concept nu prezintă acest logo, ci o versiune monocrom a noii sigle.

Via | Skoda

Comentarii (6)

  • Vasilica
    Cred ca e desenata de vreun macaronar sper sa isi pastreze cum zicea cineva identitatea!!!
    4 6
  • offff,
    nu inteleg de ce marketingul astora ne abureste in atatea cuvinte.

    1. VW furnizeaza piese si motoare pt Skoda - deci e f clar ce variante vor fi

    2. VW a anuntat ca Skoda va fi repozitionata "mai jos" - sa nu mai fure clientii marcii VW - deci dotari mai sarace in echiparea de baza, restul vor fi la optionale. Probabil vor sa furedin clientii Dacia, Kia, Chevrolet, etc.

    3. oricata "traditie" si "reinventare" ar avea loc la Skoda, libertatea este de data de lungimea lantului, daca ma intelegeti...
    14 1
  • Evolutie...
    Uau designul e intr-adevar "revolutionar"....no comment
    4 1
  • HA HA HA
    DA
    O MASINA SUPERBA, CE ADUCE CU NOUA GENERATIE VW.E BINE CA TRAG SI SKODA DUPA EI.
    1 0
  • pentru CC, care spune ca-i urata
    Este doar un comentariu rautacios, care dezvaluie "valentele" autorului.
    Nu poti vorbi in felul acesta despre 105 ani de istorie Skoda.
    2 1
  • pentru Dan
    ai dreptate cc este un rautacios, a si disparut cu acel comentariu de 2 bani, este probabil un frustrat cu o masina autohtona "sa nu dam nume" :) , sunt un conducator Skoda, sunt constient ca nu este cea mai buna marca de pe piata, dar pt, mine este ideala, tocmai mi-am cumparat Noul Superb 4x4 de 170 cai cu toate fitele posibile si trecand de la Octavia la Superb mi se pare o diferenta ffff mare, este o masina de poveste (pt. mine) gusturile dupa cum bine se stie difera, In orice caz recomand tututor o masina marka Skoda.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru