Subaru Boxer Sports Car Architecture, conceptul viitorului coupe sportiv

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.02.2011
Subaru va dezvălui la Geneva conceptul Boxer Sports Car Arhitecture, o creaţie care anticipează coupe-ul cu propulsie spate, dezvoltat împreună cu Toyota.

Subaru se alătură numelor mari din industrie care pregătesc concepte pentru Salonul Auto de la Geneva. Constructorul japonez a publicat astăzi prima imagine a unui prototip, botezat Boxer Sports Car Architecture.

Primele informaţii indică debutul viitorului coupe sportiv dezvoltat de Subaru împreună cu Toyota, denumit iniţial Rear-Wheel Drive Sports Car Technology Concept, pentru a sublinia propulsia posterioară. Conceptul care va fi expus la Geneva repezintă ultimul exerciţiu înaintea dezvăluirii modelului de serie, programat să sosească în toamna acestui an la Salonul Auto de la Tokyo.

Teaserul, dezvăluit astăzi de Subaru, nu trădează foarte mult din liniile viitorului coupe sportiv cu preţ abordabil, însă confirmă instalarea unui motor de tip boxer sub capotă. Potrivit unor informaţii preliminare, Subaru ar urma să conteze pe o versiune aspirată a boxerului, dar şi pe o alternativă cu turbocompresor, destinată unui derivat de performanţă.

Unitatea boxer va fi folosită şi de Toyota pentru a putea pune în mişcare versiunea de serie a conceptului FT-86.

via | 

Comentarii (1)

  • subaru
    subaru este o marca cu totul speciala. daca era vorba despre alt producator toti se ingramadeau la comentrui
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru