Hyundai Veloster Turbo - premieră europeană la Geneva

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 05.03.2012
Hyundai aduce în premieră europenă la Salonul Auto de la Geneva versiunea mai "rea" a asimetricului model Veloster.

Una din premierele de la standul Hyundai de la Salonul Auto de la Geneva va fi modelului Veloster Turbo. Această versiune mai puternică a modelului cu trei uşi Hyundai a fost prezentată pentru prima dată în ianuarie la Salonul Auto de la Detroit, dar acum îşi face debutul european.

Dacă din punct de vedere al designului nimic nu va separa versiunea americană de cea europeană a lui Veloster Turbo, vor fi în schimb diferenţe sub capotă. Motorul este acelaşi 1.6 GDI supraalimentat, dar dacă versiunea americană dezvoltă 201 CP şi 264 Nm, cea europeană va trebuia să se mulţumească cu doar 185 CP şi 270 Nm.

Inginerii Hyundai au sacrificat un pic din putere pentru a creşte cuplul motor şi a îmbunătăţi răspunsul motorului la turaţii joase. Acceleraţia de la 0 la 100 km/oră se face în 8.4 secunde. Mai multe detalii după prezentarea oficială de mâine.

Via | Hyundai

Comentarii (5)

  • forte faina massina!imi place ,si in ce clasa se inscrie?nu-mi dau seama,designul pare destul de original si putin sofisticat....nu stiu ce cocurent direct ar avea...
    11 5
  • @ian
    Blasfemie ai zi pe automarlet ca ii faina hyudai/kia .. o sa fi rastignit.

    Interesanta masina, un look aparte si un motor interesant, merita Veloster o astfel de motorizare.
    5 8
  • e interesant logic, ca doar e copie de citroen (vezi conceptul veloster si cum subit s-a schimbat. mai ales ca la grupul hyundai-kia a ajuns intre timp cel care a desenat primul c4 coupe).
    1 8
  • are cel mai urat spate care l-am vazut vreodata la o masina,pacat ca e foarte frumusica...cand o vezi din fata
    0 3
  • observatie
    Cea mai mare cretinitate e faptul ca are 2 usi pe o parte si una singura pe cealalta... Se vrea a fi ceea ce nu este: interesanta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru