Range Rover Evoque Cabrio Concept - primele imagini oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.02.2012
Range Rover Evoque ar putea primi şi o versiune cabrio, dacă publicul de la Salonul Auto de la Geneva va considera că un asemenea model este suficient de interesant.

Land Rover a prezentat primele imagini ale conceptului Range Rover Evoque Convertible. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva şi este al doilea SUV decapotabil din lume. Cei de la Range Rover spun că "explorează potenţialul primului SUV decapotabil de clasă premium din lume". Constructorul britanic de automobile va decide în termen de şase săptămâni dacă va introduce acest model în producţie.

Cei de la Land Rover vor aduce conceptul la Geneva pentru a vedea reacţia publicului la un asemenea vehicul. Englezii au mai făcut experimente de acest gen în vederea proiectării viitoarelor lor modele, iar conceptele DC100 sunt cel mai bun exemplu în acest sens. Dacă reacţia publicului va fi pozitivă, cei de la Land Rover vor construi Evoque Cabrio în versiunee de serie, mărindu-şi vânzările şi cota de piaţă în următorii ani şi urmărind planul lor de expansiune a gamei.

În cazul în care modelul va primi aprobarea pentru producţie, cei de la Land Rover vor avea nevoie de doi ani pentru a aduce Range Rover Evoque Cabrio într-o versiune de serie.

În comparaţie cu versiunea actuală, cei de la Land Rover estimează că au nevoie de aproximativ 75 de kilograme în plus pentru a întări caroseria. În prezent, englezii au un număr mare de comenzi pentru Evoque şi nu doresc să atragă atenţia de la acesta pentru un eventual derivat de nişă.

Via | Autocar

Comentarii (4)

  • Imi place
    12 8
  • grigore
    da da
    asta ne mai lipsea...
    13 8
  • sa pape si ei din nisa deschisa de murano.
    12 3
  • cineva
    nu prea-mi place combinatia
    arata ca o persoane imbracata foarte elegant, dar incaltata cu pantofi...sport
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru