Salonul Auto de la Geneva 2014

Porsche 911 Targa Turbo ar putea debuta săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Geneva

Publicat Joi, 27.02.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Porsche 911 Targa Turbo ar putea debuta săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Geneva - Poza 1
Porsche 911 Targa ar putea primi şi o versiune Turbo cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Cei 520 de cai ar face din modelul decapotabil cel mai rapid Targa construit vreodată de Porsche.

Urmareste Automarket
Porsche nu va lăsa să treacă neobservat Salonul Auto de la Geneva, programat să îşi deschidă porţile săptămâna viitoare. Constructorul german ar putea expune la standul său versiunea Turbo a proaspăt lansatului Porsche 911 Targa. Varianta de caroserie care îţi oferă cerul deasupra capului a fost prezentată în ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit şi ar urma să aibă premiera europeană la Geneva.

Porsche 911 Targa, întoarcere la formele retro pentru noua decapotabilă a germanilor

Dacă informaţiile se adeveresc, noua versiune Targa va prelua aspectul actualului Porsche 911 Turbo, cu spoiler frontal generos, eleron supradimensionat şi prize de aer laterale mari.

Acoperişul retractabil va păstra caracteristicile actualului Targa, fiind capabil să se închidă sau deschidă în doar 19 secunde.

Esential 520 de cai putere ar putea oferi Porsche 911 Turbo Targa.
Asemeni actualului 911 Turbo, şi viitorul Targa Turbo va adopta serviciile motorului de 3.8 litri, capabil să dezvolte 520 de cai putere şi 710 Nm. Resursele vor face din noul model cel mai rapid targa construit vreodată de Porsche, cu un sprint de la 0 la 100 de km/h în mai puţin de 3.5 secunde (actualul Porsche 911 Turbo accelerează în 3.2 secunde, însă Targa Turbo va fi insesizabil mai lent).


Comentarii (2)

  • gun cometa
    "Resursele vor face din noul model cel mai rapid targa construit vreodată de Porsche, cu un sprint de la 0 la 100 de km/h în mai puţin de 3.5 secunde (actualul Porsche 911 Turbo accelerează în 9.2 secunde, însă Targa Turbo va fi insesizabil mai lent)."

    Cred ca s-a strecurat o greseala :)
    3 1
  • de cand foloseste Porsche motoare cu cilindri in linie ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru