Aston Martin va lansa cel mai puternic model din gama sa în luna martie

de Bogdan Mirică
Miercuri, 07.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat că va dezvălui un model extrem cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Este vorba despre o versiune derivată din modelul de curse Vantage GT3.

Aston Martin se pregătește să ne facă cunoștință cu cel mai puternic model al gamei sale actuale. Dezvelirea supercarului va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, programat în luna martie a acestui an. Până atunci însă, britanicii au pregătit deja un teaser video menit să anticipeze lansarea puternicului model.

Primele schițe susțin ideea unui supercar baza pe actualul model Vantage, mai multe surse afirmând că putem vorbi despre o versiune de stradă a modelului Vantage V12 GT3, folosit în cursele de FIA GT.

Esential 600 de cai putere ar urma să aibă supercarul Aston Martin așteptat la Geneva.
Teaserul video ne arată viitorul model parcurgând un tur al circuitului de la Nurburgring, dovadă a faptului că antrenamentul versiunii extreme s-a făcut pe Iadul Verde. Clipul se încheie cu o schiță a viitoarei versiuni, o schiță care trădează modificări aerodinamice importante, cum ar fi spoilerul frontal și eleronul posterior.

Dacă zonurile se adeveresc vom vedea un Vantage capabil să dezvolte aproximativ 600 de cai putere, suficient pentru a face din acest model, cel mai puternic produs din portofoliul companiei. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru