Salonul Auto de la Geneva 2015

ED Design Torq revoluţionează motorsportul: conceptul fără geamuri care se va conduce singur

Publicat Marti, 24.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
ED Design Torq revoluţionează motorsportul: conceptul fără geamuri care se va conduce singur - Poza 1
Casa italiană ED Design va expune în cadrul salonului Auto de la Geneva conceptul Torq. Acesta este o maşină de curse autonomă, care nu beneficiază de suprafaţă vitrată.

Salonul Auto de la Geneva este de foarte multe ori şi gazda unor concepte futuriste. Anul acesta nu este o excepţie, întrucât rpintre standurile elveţienilor îşi va face loc şi conceptul Torq al casei italiene de creaţie, ED Design.

Peninsularii s-au gândit că evenimentul auto al începutului de an este un prilej potrivit pentru introducerea conceptului lor futurist. Noul Torq este un prototip altfel, fiind creat fără geamuri. Suprafaţa vitrată lipseşte cu desăvârşire, fiind vorba şi despre un supercar autonom.

De fapt, ED Design descrie conceptul Torq ca o maşină perfect aerodinamică, destinată circuitului, dar capabilă să se conducă singură.

Urmareste Automarket
În spatele caroseriei futuriste se ascund două locuri, iar sub capotă se va afla un motor electric, despre care nu se ştie momentan nimic.
ED Design susţine că noul Torq a fost creat pentru a alerga într-o competiţie monomarcă dedicată maşinilor autonome, care ar urma să fie creată dacă versiunea de serie va prinde contur.

Până atunci, ED Design a pregătit un teaser capabil să anticipeze liniile futuriste şi aerodinamica viitorului cocnept prezentat la Geneva.


Comentarii (1)

  • mishazaitev
    Pai... in cazul in care se va conduce singura, despre care motorSPORT mai vorbim. Imi si imaginez o competitie in care vor urca pe podium inconjurati de animatoarele alea frumoase reprezentantii batrani sau umflati ai companiilor producatoare!

    Chestia asta mi-aduce aminte de o stire vazuta de curand in care ni se povestea cum niste asociatii de gameri doresc sa se constituie in federatii sportive, avand nesimtirea sa afirme ca ceea ce fac ei se numeste ...sport.

    Si toate astea dupa ce niste umflati aflati la conducerea Comitetului Olimpic International au avut nesimtirea sa propuna ca lupetele sa fie excluse din randul sporturilor olimpice....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru