Salonul Auto de la Geneva 2015

FOTO GENEVA 2015 LIVE: Între Duster şi Kadjar, vedem toate SUV-urile şi crossoverele de la Salon

Publicat Miercuri, 04.03.2015
de Automarket
Comenteaza 2

Una dintre cele mai efervescente zone ale industriei auto ultimilor ani este cea a SUV-urilor, iar Salonul de la Geneva nu s-a sfiit să demonstreze încă o dată asta. Dacă acum 15 ani vorbeam de modele de nişă, cu foarte puţini constructori prezenţi în această parte a lumii auto, astăzi e vorba de un val al acestui tip de maşini, cu mărci care au renunţat la tradiţie pentru a tăia o felie din această parte a publicului. 

Normal, ca la orice eveniment de acest tip, au existat vedete absolute ale standurilor. Este cazul lui Renault Kadjar, noul crossover compact Renault, la al cărui design s-a ajuns cu plecare de la schiţa unui român. Pe noi ne-a interesat şi noul Duster 1.2 TCe de 125 de cai, dar şi apariţia noului Hyundai Tucson, un nume care revine după o pauză de 7 ani şi care se anunţă un bestseller în segment. Să nu uităm nici de Audi Q7 şi de Volvo XC90, modele care au apărut în premieră europeană la Geneva. 

Lista completă de premiere de la Geneva poate fi consultată AICI.


Comentarii (2)

  • de Subaru nimic?

    dragutel noul Tucson...
    2 1
  • Dar de Volvo V60 Cross Country?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru