Salonul Auto de la Geneva 2015

Jeep Renegade Hard Steel Concept: personalitate cu remorcă pentru modelul american

Publicat Luni, 02.03.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Jeep Renegade Hard Steel Concept: personalitate cu remorcă pentru modelul american - Poza 1
Jeep Renegade Hard Steel Concept: personalitate cu remorcă pentru modelul american - Poza 2
Jeep Renegade Hard Steel Concept: personalitate cu remorcă pentru modelul american - Poza 3
Jeep Renegade Hard Steel Concept: personalitate cu remorcă pentru modelul american - Poza 4
Jeep Renegade Hard Steel Concept: personalitate cu remorcă pentru modelul american - Poza 5
Jeep va prezenta la Geneva un concept bazat pe Renegade numit Hard Steel. Acesta include şi o remorcă al cărui posterior îl imită pe cel al SUV-ului şi vine cu mai multe elemente de personalizare.

Jeep Renegade Hard Steel este unul dintre exponatele mărcii americane pentru standul său de la Geneva. Prezentat cu titulatura de concept, varianta personalizată a modelului vine cu o remorcă specială, al cărui design imită posteriorul celui mai mic SUV din oferta mărcii. Exponatul de la Geneva este bazat pe varianta Trailhawk a lui Renegade şi sae bucură de un exterior vopsit în nuanţa Brushed Steel. Capota prezintă un set de fante de aerisire, în timp ce caroseria are mai multe accente negru mat. Tot negre sunt sunt şi capacele oglinzilor laterale, ornamentele laterale ale pragurilor şi grila frontală Mopar. Suspensia are o gardă la sol mărită, iar jantele din aliaj de 16 inch vopsite în negru sunt echipate cu anvelope AT de la BF Goodrich.

Remorca lui Jeep Renegade Hard Steel are un design care imită perfect posteriorul SUV-ului american la nivel de design şi este echipată cu elemente tehnologice în locul unei simple bene capitonate. Printre dotările acesteia se numără un hotspot Wi-Fi, la care este conectat un ecran tactil de dimensiuni mari.

Împreună, cele două elemente asigură accesul la servicii online precum Deezer, TuneIn Radio, Facebook, Twitter, Tom Tom Live şi Reuters.

Urmareste Automarket
La nivelul interiorului, cei de la Jeep au fost zgârciţi în publicarea de footgrafii, dar au precizat câteva detalii despre noul lor concept. Renegade Hard Steel prezintă cusături contrastante de culoare gri la tapiţeria sa din piele şi este echipat cu ornamente care imită oţelul lustruit.
Reprezentanţii mărcii americane nu au precizat dacă vor oferi vreodată accesoriile prezentate în imaginile ataşate comunicatului de presă.

Via Jeep


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru