Salonul Auto de la Geneva 2015

Mitsubishi lansează în martie noua generaţie a lui L200 în Europa

Publicat Marti, 17.02.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 5
Mitsubishi lansează în martie noua generaţie a lui L200 în Europa - Poza 1
Japonezii de la Mitsubishi au confirmat oficial debutul european al noii generaţii a lui L200 la Salonul Auto de la Geneva. Lansarea comercială a modelului are loc în vara anului curent.

Mitsubishi L200 va primi a cincea generaţie în cadrul ediţiei 2015 a Salonului Auto de la Geneva. Varianta europeană a modelului arată la fel ca versiunea prezentată anul trecut pe piaţa din Thailanda, locul în care sunt fabricate toate unităţile L200 pentru toate pieţele globale. Noua generaţie a lui L200 va fi oferită în două versiuni de caroserie, Club Cab şi Double Cab şi se bucură de un nivel superior al siguranţei pasive, noi dotări standard şi opţionale şi numeroase îmbunătăţiri la toate aspectele. Rezistenţa la torsiune a şasiului a crescut cu 7%, în timp ce costurile de întreţinere vor fi reduse prin crşeterea intervalului de schimbare a uleiului de motor.

Gama de motorizări a noii generaţii L200 include o singură unitate turbo diesel MIVEC de 2.4 litri, oferită în două variante de putere. Motorizarea din aluminiu emite cu 17% mai puţine grame CO2 pe kilometru şi este oferită şi în compania unei transmisii automate cu cinci trepte.

Versiunea de bază asigură 154 CP, în timp ce versiunea mai puternică livrează 181 CP. Transmisia automată cu cinci trepte este oferită şi cu padele pentru schimbarea treptelor de viteză, amplasate pe volan.

Urmareste Automarket
Noua generaţie a lui L200 se bucură de un habitaclu mai spaţios şi de o lungime competitivă a benei. Japonezii anunţă cea mai bună rază de bracaj din segment pentru noul L200, de 5.9 metri. În plus, suspensia lui L200 a fost îmbunătăţită pentru un nivel superior de confort şi pentru reducerea vibraţiilor resimţite la bord. Constructorul din Tokyo declară că nivelul de calitate percepută la interiorul lui L200 a crescut şi că noile dotări şi materiale asigură o călătorie mai confortabilă decât oferea predecesorul.


Comentarii (5)

  • andrei
    transmisie automata cu 5 trepte, poate in 2006..
    7 14
  • someone
    pick-up cu manete pe volan pentru schimbarea vitezelor ....interesant
    14 3
  • Asteptam cu interes si Pajero face-lift din iulie 2015, cu Diesel Euro6!
    14 1
  • Cu banii astia imi iau Amarok si are TDI,daca vin cu l200 nu ma mai lasa baietii sa intru in oras cu el si trebuie sa il parchez la intrare si dupaia sa merg pe jos pana acasa.VAG e baza...calitatii proaste
    6 9
  • New Mitsubishi L200 si Pajero cel urat !
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru