Salonul Auto de la Geneva 2015

PRIN STANDURILE DE LA GENEVA: Galerie foto cu cele mai noi supercaruri şi maşini sport

Publicat Miercuri, 04.03.2015
de Automarket
Comenteaza 1

Poate suna ciudat pentru unii, însă un recensământ al lansărilor de la Salonul Auto de la Geneva ne arată că evenimentul este în mod clar unul al maşinilor sport. Spunem "ciudat" pentru că mulţi se aşteaptă ca zona eco să aibă prioritate în 2015 la un astfel de eveniment. 

Ei bine, toată lumea are dreptate. Asta pentru că toţi constructorii sunt nevoiţi să scadă emisiile şi consumul, iar competiţia care se iscă între aceştia determină dezvoltarea unor maşini sport aflate departe de ideile pe care le aveam acum câţiva ani despre acest tip de modele. Nu mai avem motoare V12 şi V10 decât în foarte puţine cazuri, acestea fiind înlocuite de sisteme de propulsie hibride şi electrice care sunt în stare să jure că au un consum zero sau măcar demn de o maşină de oraş. Cu toate acestea, nume precum Honda NSX, Ford GT, Audi R8, McLaren 650S sau lamborghini Aventador SV îţi dau fiori pe şira spinării. Le aveţi pe toate în galeria foto de mai jos.

Lista completă de premiere de la Geneva poate fi consultată AICI.


Comentarii (1)

  • Da, le iau pe toate !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru