Salonul Auto de la Geneva 2015

Smart Fortwo primeşte o variantă Brabus

Publicat Miercuri, 04.03.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 4
Smart Fortwo primeşte o variantă Brabus - Poza 1
Smart Fortwo primeşte o variantă Brabus - Poza 2
Smart Fortwo primeşte o variantă Brabus - Poza 3
Smart Fortwo primeşte o variantă Brabus - Poza 4
Smart a prezentat primele imagini ale versiunii Brabus a noii generaţii Fortwo. Modelul va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Geneva, programat la începutul lunii martie.

Smart Fortwo va fi oferit într-o variantă Brabus şi pentru noua generaţie. Odată cu debutul public de la Salonul Auto de la Geneva, reprezentanţii Daimler au publicat o galerie foto a noii variante Fortwo, realizată în urma echipării acesteia cu toate echipamentele pe care le-a pregătit Brabus. Modificările estetice nu sunt majore, implicând un set de bare de protecţie faţă şi spate, un set de praguri laterale şi un set de jante cu alt design, respectiv Brabus Monoblock VIII, oferite pe dimensiunea de 16 inch.

Habitaclul variantei Brabus a lui Smart Fortwo prezintă ornamente interioare cromate pentru pragurile laterale şi serigrafiate cu numele companiei germane, alături de tapiţerie piele în două culori şi cusături contrastante. Desigur, cei de la Brabus au schimbat şi covoraşele şi au echipat interiorul cu mai multe ornamente speciale şi materiale de calitate superioară. Bordul, volanul şi scaunele pot fi îmbrăcate în piele Nappa, iar pachetul de culori include 30 de nuanţe disponibile.

Cei de la Brabus oferă şi o nucă a schimbătorului, pedale sport şi levier al frânei de parcare realizate special pentru acest model.

Brabus oferă până şi o evacuare sport cu ieşire dublă pentru Fortwo.

Urmareste Automarket
În ceea ce priveşte partea tehnică, varianta Brabus a lui Smart Fortwo este aşteptată să fie bazată pe varianta 0.9 Turbo a modelului.
În urma modificărilor operate de tunerul german, propulsorul este aşteptat să dezvolte până la 120 CP şi să asigure un consum mixt de 5.2 litri la sută în ciclul NEDC. Brabus nu a modificat în niciun fel modelul Fortwo la nivel mecanic în afară de evacuarea sport mai sus menţionată, nefiind nicio îmbunătăţire a specificaţiilor tehnice faţă de modelul standard.

Via Smart


Comentarii (4)

  • This is fun: cand a aparut Citan-ul - bineninteles cu motorizarea 1.5dci de pe Renault/Dacia - ma amuzam comentand ca o s-apara si un Citan 9 AMG, cu motorul 0.9Tce. Se pare ca am fost 'naiv' - apare un Brabus 0.9TCe :-))).

    Pe cand Dacia Logan/Sandero powered by Brabus ?! :-)))
    12 2
  • Interesant
    3 1
  • Noile smart fortwo și forfour sunt expuse în Promenada Mall. Așa am avut ocazia să intru în ele și să văd cum se prezintă.

    La șofer, spațiul e relativ ok, chiar mare în fortwo, dar în spate nu are rost să discutăm cum stăteam la cei 1,82 metri ai mei. Până la urmă e o mașină din clasa super-mini.

    Dezamăgirea enormă a venit de la interior, mai exact, materialele folosite. Plastic tare, deloc fin la atingere nu doar pe panourile ușilor, ci și pe bord. Mi s-a părut incredibil în condițiile în care ceri 15.500 cu tot cu TVA și opționale pe fortwo și 17.000 pe forfour.
    3 0
  • hazard
    @mircea1380 exista deja tuning pentru 0.9tce -> 105 cp si (nu sunt sigur) 160 nm ... Pana la 120 cp mai e mult, dar e totusi un pas inainte :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru