Salonul Auto de la Geneva 2015

Subaru Outback facelift și Levorg se lansează luna viitoare și în Europa

Publicat Vineri, 06.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 8
Subaru Outback facelift și Levorg se lansează luna viitoare și în Europa - Poza 1
Subaru Outback facelift și Levorg se lansează luna viitoare și în Europa - Poza 2
Subaru va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva două premiere europene. Este vorba despre vârful de gamă Subaru Outback facelift și despre noul model Levorg. Vor exista și câteva modificări pentru Forester.

Subaru va acorda o importanță deosebită ediției de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva, programat în luna martie. Japonezii vor să reîntinerească oferta europeană cu două modele noi și câteva noutăți pentru Forester.

Acesta din urmă va fi expus la standul constructorului nipon alături de motorul boxer diesel și o cutie CVT Lineartronic. Transmisia va asigura o schimbare a treptelor de viteză mult mai linear și va îmbunătăți performanțele în materie de sportivitate și eficiență. În plus, Forester va dispune și de un mod manual de alternare a treptelor și de un pilot automat adaptiv.

Revenind la cele două surprize, trebuie să spunem că noul Outback ajunge în sfârșit și în Europa. Vârful gamei Subaru a fost îmbunătățit și beneficiază acum de noua tehnologie EyeSight, capabilă să ajute șoferul cu o serie de sisteme de siguranță activă. Deși în Statele Unite Outback se vinde cu un motor cu patru cilindri, de 2.5 litri, aspirat, de 175 de cai putere, este foarte probabil ca publicul european să primească și un diesel.

Cea de-a doua surpriză anunțată de Subaru pentru Geneva este modelul Levorg, un break aflat deja la comercializare pe piața din Japonia.

Pe Bătrânul Continent vânzările ar urma să înceapă în a doua jumătate a anului, însă informațiile sunt relativ puține. Mașina ar putea fi adusă cu cele două motoare pe benzină cu care se vinde deja pe piața japoneză: 1.6 boxer benzină de 170 de cai și 2.0 boxer benzină de 300 de cai putere.


Comentarii (8)

  • una din asta, cu CVT...va fi my next car :D
    ideal ar fi 2.0 de 300cp, sa vedem si cat costa
    13 3
  • @mog

    Nu stiu de ce, dar eram sigur ca vei comenta stirea asta. -::)). Iti doresc din tot sufletul sa ti permiti si sa o cumperi si sa o intreti!
    5 0
  • Totusi, nu inteleg rolul lui Levorg, un soi de Legacy Break Sport.
    1 3
  • @lorinczi.thomas

    Avand in vedere faptul ca in Europa Impreza nu se mai vinde decat in variantele de performata, eu cred ca Levrog urmeaza sa umple golul lasat de oprirea de la comercializare a variantelor mai ieftine (1. 6 benzina, 2.0 diesel). Sa nu uitam ca, cel putin in Romania, cea mai ieftina masina SUBARU este XV cu un motor de 1,6 aspirat, destul de modest ca si performante
    7 0
  • levorg e mai degraba o impreza break. americanii ii zic wagon. subaru are istorie veche cu astfel de caroserie. eu zic ca se potriveste in europa, iar daca vor pune si dieselul pe langa cele 2 benzinare turbo, au un produs demn de luat in seama.
    5 1
  • Levorg chiar este break-ul modelului Legacy, nu al Imprezei, numele venind de la LEgacy-reVOlution-touRinG.

    Pacat ca nu pun si pe XV turbo-ul de 1.6.
    6 0
  • nu e legacy break, ala are interior diiferit si e mai lung ca levorgul. mai degraba e one of a kind.
    e platforma comuna pt astea 3, impreza, legacy si levorg
    0 0
  • Levorg... Cu numele ăsta vor să atace piața?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru