Salonul Auto de la Geneva 2017

Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo: teaser pentru un concept inedit realizat împreună cu Pininfarina

Publicat Vineri, 03.02.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo: teaser pentru un concept inedit realizat împreună cu Pininfarina - Poza 1
Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo este un concept construit de noul producător de supercaruri Fittipadi Motors în cooperare cu casa de design Pininfarina. Primul teaser prefațează lansarea de la Salonul Auto de la Geneva.

Fittipaldi Motors este un producător de supercaruri în care este implicat și dublul campion mondial de Formula 1 Emerson Fittipaldi. Acesta își va face debutul oficial la Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie cu un concept inedit care va purta numele EF7 Vision Gran Turismo.

Compania a publicat la sfârșitul acestei săptămâni un prim teaser cu acest concept, care nu dezvăluie însă prea multe dintre secrete. În plus, cel puțin pentru moment, Fittipaldi Motors nu a oferit niciun fel de informații de natură tehnică cu privire la concept.

Urmareste Automarket
Singurele detalii cunoscute sunt că producătorul a colaborat la dezvoltarea conceptului cu două nume mari din industrie.
Primul este cel al casei italiene de design Pininfarina, recunoscută pentru numeroasele modele desenate pe parcursul istoriei de 87 de ani.

Cel de-al doilea partener este HWA, un nume sonor în lumea sporturilor cu motor datorită prezenței în competiții precum DTM sau Formula 3. De altfel, compania a fost fondată de Hans-Werner Aufrecht, același om care se află în spatele brandului AMG.

Lansarea oficială va avea loc în 7 martie sub numele "Visul unui campion, inginerie germană și design italian", iar conceptul va fi disponibil ulterior într-un joc de pe platforma Playstation.

Via Carscoops


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru