Salonul Auto de la Geneva 2017

Skoda Kodiaq Sportline: elemente dinamice de design și scaune sport pentru mai mult confort

Publicat Vineri, 27.01.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 10
Skoda Kodiaq Sportline: elemente dinamice de design și scaune sport pentru mai mult confort - Poza 1
Skoda Kodiaq Sportline: elemente dinamice de design și scaune sport pentru mai mult confort - Poza 2
Skoda Kodiaq Sportline: elemente dinamice de design și scaune sport pentru mai mult confort - Poza 3
Skoda Kodiaq Sportline: elemente dinamice de design și scaune sport pentru mai mult confort - Poza 4
Skoda Kodiaq Sportline: elemente dinamice de design și scaune sport pentru mai mult confort - Poza 5
Skoda Kodiaq Sportline: elemente dinamice de design și scaune sport pentru mai mult confort - Poza 6
Skoda Kodiaq Sportline este o versiune cu tentă sportivă a SUV-ului ceh care beneficiază de elemente dinamice de design, scaune sport și tracțiune integrală în standard.

La numai o zi după ce am făcut cunoștință cu noul Skoda Kodiaq Scout, constructorul cu sediul la Mlada Boleslav a ridicat prelata și de pe versiunea ceva mai sportivă a SUV-ului său.

Așa cum sugerează și numele, Skoda Kodiaq Sportline este adresat celor care își doresc un model ceva mai sportiv, dar totuși nu la fel de pretențios ca mult-așteptatul Kodiaq RS.

Din punct de vedere al designului, Kodiaq Sportline se remarcă prin nuanța de negru adoptată pentru grila radiatorului, oglinzile laterale și ornamentele geamurilor laterale. De asemenea, luneta și geamurile laterale au o tentă fumurie. Modelul este oferit în standard cu jante de aliaj de 19 inch, însă opțional sunt disponibile și jante de 20 inch. De asemenea, identificarea modelului este facilă și prin prezența unui logo pe aripile față.

La interior, principala noutate este reprezentată de scaunele sport cu Alcantara. Scaunul șoferului este ajustabil electronic și are inclusiv funcție de memorie, în timp ce volanul este multifuncțional și acoperit cu piele. Trăsăturile sportive se observă și pe display, care afișează inclusiv forțele G, actuala putere furnizată de motor, dar și temperatura uleiului și a lichidului de răcire.

Kodiaq Sportline vine în standard cu tracțiune integrală, iar gama de motorizări este similară cu cea disponibilă pe Kodiaq și include două unități pe benzină: un TSI de 1.4 litri și 150 CP cu care Kodiaq ajunge de la 0 la 100 km/h în 9.8 secunde și oferă un consum mediu de 6.8 litri/100 km, dar și un motor TSI de 2.0 litri și 180 CP.

În plus, există un motor diesel TDI de 2.0 litri, disponibil în versiuni de 150 CP și 190 CP.

Skoda Kodiaq Sportline va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, care va avea loc în prima parte a lunii martie. 

Via Skoda


Comentarii (10)

  • bine bine, dar poze cu scaunele alea super confortabile nu aveti?
    6 3
  • @TheArrogantOne: Nu. Skoda n-a publicat nicio fotografie cu interiorul.
    5 4
  • De ce oare nu i-a zis editie Monte Carlo, ca doar eram obisnuiti cu linia aia.
    4 4
  • mersi pt clarificare Daniel
    4 3
  • Are ceva ce-mi place masina asta, desi nu sunt fan Skoda sau SUV.
    6 4
  • Interesanta noua versiune. Personal imi place cel mai mult din ce am vazut la Kodiaq in ultima vreme. Kodiaq e un model care cu siguranta va avea vanzari mari si va termina 2017 in top 10-ul SUV-urilor din Europa.

    Cu coltul gurii zambesc insa un pic: "Scaunul șoferului este ajustabil electronic și are inclusiv funcție de memorie". Suna bine si modern, insa va dati seama ca americanii aveau la mijlocul anilor '50 asa ceva in cazul marcilor de lux Cadillac, Chrysler-Imperial, Packard sau Lincoln? Si la inceputul anilor '70 pe unele modele ale marcilor de volum comparabile cu Skoda: Chevrolet, Ford si defunctul Plymouth? Asta apropo ca cineva se bate pe aici cu pumnul in piept ca europenii sunt cei mai pretentiosi cand vine vorba de masini.
    12 4
  • iar hemorafie kodiaq, 2/pg. iar reclama mascata made by vag
    2 11
  • Toate articolele de presa sunt reclama sau antireclama amice. Asa se castiga banii. Tu trebuie sa filtrezi si sa pastrezi ce-ti place. Aici nu e Consumer Report ca sa cumpere masinile cu banii lor (care de fapt vin din abonamentul platit de tine) si apoi sa zice orice vor ei despre ele.
    Si, chiar si atunci, oamenii sunt subiectivi.
    1 0
  • E bijuterie pe langa noul Tiguan.
    6 0
  • rotila
    citez :scaune sport pentru mai mult confort. cum pastele ma-si?
    citez: e usor versuri a scrie....
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru