Salonul Auto de la Geneva 2017

Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv

Publicat Sambata, 04.03.2017
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv - Poza 1
Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv - Poza 2
Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv - Poza 3
Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv - Poza 4
Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv - Poza 5
Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv - Poza 6
Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv - Poza 7
Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv - Poza 8
Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv - Poza 9
Specialiștii de la Startech au decis să se preocupe de aspectul și performanțele celui mai nou model Maserati, o marcă ignorată până acum de marile case de tuning.

Până în urmă cu câțiva ani, Maserati nu era un brand foarte vizitat de casele de tuning. Asta pentru că gama sa de modele era una îmbătrânită și nu se adresa publicului pasionat de această zonă. Totul pare să se schimbe odată cu introducerea noilor modele, care au adus un aer proaspăt Tridentului.

Așadar, nu ne miră când unul dintre cei mai populari tuneri în modificarea SUV-urilor decide să dezvolte un kit de accesorii pentru actualul Maserati Levante. Startech a creat un kit de caroserie care face mașina mult mai agresivă.

Aspectul exterior este regândit cu ajutorul unor spoilere noi față și spate, construite din fibră de carbon. Acestea nu au meritul doar de a reduce masa totală, ci sunt capabile să îmbunătățească și coeficientul aerodinamic. Potențial testat deja într-un tunel de vânt.

Cei care vor să modifice și sunetul motorului pot comanda o evacuare dezvoltată de Startech, disponibilă însă doar pentru versiunea comandată cu agregatul V6 bi-turbo.

Posteriorul primește un deflector nou și alte elemente aerodinamice.

Jantele standard au fost înlocuite cu unele din aliaj, cu o dimensiune de 21 de inch, încălțate cu anvelope 265/40 ZR21 pe față și 295/35 ZR21 pe spate. Startech nu a oferit detalii despre modificările pe care le promite la interior, dar a anunțat că acesta poate fi personalizat cu piele sau alcantara în orice culoare, cu lemn sau cu inserții din aluminiu și fibră de carbon. În aluminiu pot fi îmbrăcate și pedalele, dar și pragurile iluminate cu logo-ul Startech.

Chiar dacă nu a oferit detalii în acest moment, Startech promite kituri de putere pentru versiunile de motorizare V6 biturbo de 3.0 litri, diesel și benzină.

Debutul mondial al noului kit dezvoltat de Startech pentru Maserati Levante va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva. 


Comentarii (2)

  • asta e Manelati..
    1 6
  • @Seat
    Hai ca esti simpatic :))) la denumirea asta cu tente cocalaresti nu m-am gandit ! Manelati :))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru