Salonul Auto de la Geneva 2018

BMW M8 Gran Coupe: prima imagine teaser cu prototipul care debutează la Geneva

Publicat Joi, 01.03.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
BMW M8 Gran Coupe: prima imagine teaser cu prototipul care debutează la Geneva - Poza 1
BMW a publicat o imagine teaser cu un concept pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conform zvonurilor, noul prototip poartă denumirea de M8 Gran Coupe și anunță un nou model de serie.

Mai sunt doar câteva zile până la startul Salonului Auto de la Geneva, iar majoritatea producătorilor au publicat deja listele cu viitoarele premiere. Cu toate acestea, există și constructori care preferă să țină anumite detalii secrete, iar BMW face parte din această categorie.

Pe pagina de Facebook a constructorului german a fost publicată o imagine teaser cu un nou concept gata să debuteze în cadrul evenimentului din Elveția. Surse apropiate companiei spun că în fotografia teaser apare viitorul concept BMW M8 Gran Coupe.

Aceleași voci susțin că sub capota noului prototip vom vedea motorul V8 biturbo de 4.4 litri cuplat la o cutie automată cu opt trepte și la un sistem de tracțiune integrală.

În același timp, BMW se pregătește să lanseze noul Seria 8 Coupe. Versiunea de serie va prelua o bună parte dintre caracteristicile de design ale conceptului, iar debutul oficial va avea loc în acest an.

Via | Facebook


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru