Salonul Auto de la Geneva 2018

Mazda6 Combi primește un nou facelift: japonezii dezvăluie primele imagini cu versiunea break

Publicat Marti, 06.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Mazda6 Combi primește un nou facelift: japonezii dezvăluie primele imagini cu versiunea break - Poza 1
Mazda6 Combi primește un nou facelift: japonezii dezvăluie primele imagini cu versiunea break - Poza 2
Mazda a publicat primele imagini cu o nouă actualizare pentru Mazda6 Combi, care va fi prezentată în detaliu la începutul lunii martie.

Mazda a anunțat la începutul acestei săptămâni planurile pregătite pentru vizitatorii standului de la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc în prima parte a lunii martie. Astfel, cea mai nouă actualizare la Mazda6 Combi va debuta în premieră mondială la Geneva, iar constructorul japonez a publicat și primele imagini cu noul facelift.

Deloc surprinzător, noutățile de design sunt similare cu cele introduse pe Mazda6 spre finalul anului trecut. Una dintre cele mai importante modificări o reprezintă forma grilei frontale, în timp ce interiorul lui Mazda6 Combi oferă o serie de materiale mai bune. În același timp, Mazda spune că a introdus materiale mai bune pentru ca sunetele neplăcute să rămână în afara habitaclului, iar scaunele sunt acum și mai confortabile.

Mazda nu a oferit alte detalii despre Mazda6 Combi, însă a menționat că break-ul va fi expus la salon alături de Mazda6 și de conceptele Vision Coupe și Kai Concept.

Tot cu ocazia acestui eveniment, Mazda va face o demonstrație cu viitoarea generație de motoare Skyactiv-X, care iese în evidență prin aprinderea prin compresie.

Noul sistem permite aprinderea prin aplicarea unei presiuni ridicate asupra amestecului de carburant și aer. Mazda susține că noua generație de motoare Skyactiv-X va fi capabilă să ofere cu 10 până la 30% mai mult cuplu pentru propulsoarele pe benzină, iar eficiența va crește cu 20 sau 30 de procente față de actualele motoare Skyactiv.

Via Mazda


Comentarii (1)

  • Prince Mohamed Parish vounthe
    este frumoasa masina '' redesenata Mazda 6 wagon '' dar draga redactie Automarket mai prezenta-ti si voi Premiera Noului Mercedes Sprinter a treia generatie Dubita la Evenimentul Mercedes Benz World Premiere Care a avut loc in Orasul German din Duisburg Din Nord-Vest-ul Germaniei si informati-va si voi ca evenimentul a avut loc ieri Dupamiaza la 16:00[4:00 P.M] si publica-ti si voi evenimentul pe care le-ati ratat
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru