Salonul Auto de la Geneva 2018

Primele imagini cu Lexus UX: noul SUV își dezvăluie principalele elemente de design

Publicat Marti, 27.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 6
Primele imagini cu Lexus UX: noul SUV își dezvăluie principalele elemente de design - Poza 1
Lexus a publicat un clip video care scoate în evidență principalele trăsături de design ale noului UX. SUV-ul subcompact va avea o grilă masivă și ceasuri de bord digitale.

Lexus a dezvăluit recent un prim teaser cu noul SUV subcompact UX, care se bazează pe conceptul cu același nume dezvăluit în toamna anului 2016 și care va fi prezentat oficial în 6 martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Cu numai o săptămână înainte de eveniment, constructorul japonez a publicat un scurt clip video care evidențiază câteva elemente de design ale noului model.

Așa cum era de așteptat, versiunea de serie a lui UX nu este la fel de impresionantă vizual precum conceptul, însă păstrează o grilă masivă. Luminile de zi LED au fost integrate în blocurile optice pentru a oferi astfel un spațiu generos pentru luminile de ceață, în timp ce oglinzile laterale au un design atipic.

Clipul video prezintă pentru câteva fracțiuni de secundă și interiorul noului SUV, iar acestea sunt suficiente pentru a observa ceasurile de bord digitale, dar și câteva butoane integrate pe volan. Imaginile publicate de Lexus sunt cu versiunea F Sport a modelului, astfel că unele elemente vor lipsi de pe versiunile de bază.

Potrivit unor informații anterioare, noul model va fi un SUV subcompact entry-level care va înlocui în gamă hatchback-ul CT, urmând să fie poziționat sub RX și NX.

Printre numele înregistrate pentru model se numără UX 200, UX 250 și UX250h, ceea ce înseamnă că SUV-ul va beneficia și de o versiune hibridă, iar printre rivalii de pe piață ai noului UX se vor număra BMW X2, Mini Countryman sau Audi Q2.

Via Lexus


Comentarii (6)

  • Arata bine.
    12 5
  • Am mai spus-o si cu alte ocazii! Mi se par urate pragul aripilor la roti,patrate! Asa cum apar si la Cheroke si la suv urile de la Skoda."Patrate" inspirate de la Jeep Wrangler,,unde arata bine! In rest,pt masinile de "asfalt",nu! Pararea mea!
    5 7
  • Super acest SUV. Va fi un concurent redutabil în segmentul său.
    8 3
  • Prince Mohamed Parish vounthe
    i-mi place modelul mic 4x4 Lexus UX [verisorul de platforma a lui Toyota CH-R 4x4 mic ] oricum versiunea de productie este de" 100% mai frumos decat studiul mic 4x4 cu aceelasi nume care a fost prezentat in urma cu 2 ani in Toamna anului 2016 la Salonul Auto de la Paris care arata ca o ratusca cea urata ma refer la conceptul suv mic studiul amintit cu 2 usi cu aceelasi nume ma bucur ca modelul de productie nu pastreaza nici un element de desing de la conceptul amintit cu aceelasi nume de acum 2 ani in urma in 2016 si ma bucur ca modelul de productie este diferit si nu se aseamana deloc cu studiul amintit cu aceelasi nume ! :3 :-) :3 :)
    6 3
  • @joe Doar ca aici nu-s patrate/dreptunghiulare ci doua arce de cerc.
    1 0
  • There is life after germans !!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru