Salonul Auto de la Geneva 2018

Primul teaser cu noua generație Toyota Auris: compacta va primi două versiuni hibride, implicit una sportivă cu motor de 2.0 litri

Publicat Luni, 26.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 7
Primul teaser cu noua generație Toyota Auris: compacta va primi două versiuni hibride, implicit una sportivă cu motor de 2.0 litri - Poza 1
Toyota va lansa în 6 martie noua generație a compactei Auris, care va beneficia de modificări de design exterior și de două versiuni hibride. Cea sportivă va oferi un motor pe benzină de 2.0 litri.

Toyota are planuri ambițioase pentru Salonul Auto de la Geneva, care își va deschide porțile în 6 martie. Constructorul japonez a anunțat că principala noutate pentru ediția din acest an este noua generație Toyota Auris.

Asiaticii au prezentat și un prim teaser pentru modelul compact, care sugerează apariția tehnologiei Full-LED pentru blocurile optice și stopuri, în timp ce poziționarea oglinzilor laterale a fost de asemenea schimbată. În plus, teaserul indică faptul că plafonul compactei are o nuanță de culoare diferită de restul caroseriei.

Pe lângă noutățile de design, noul Auris va beneficia și de schimbări la nivel tehnic: Toyota menționează în comunicatul de presă lansarea unei noi versiuni hibride cu motor pe benzină de 2.0 litri. 

Fiecare model Toyota va avea două versiuni hibride

Astfel, Auris va marca startul unei noi strategii Toyota, prin care fiecare model va beneficia de două versiuni hibride. Prima versiune va fi dedicată celor care vor să economisească carburant, în timp ce a doua versiune se va adresa clienților care doresc un model sportiv și va fi bazată pe noul motor de 2.0 litri. Mai multe detalii despre noua strategie și despre nouă unitate de 2.0 litri vor fi făcute publice cu ocazia lansării din 6 martie. 

Alte noutăți Toyota la Geneva

De asemenea, Toyota a confirmat dezvăluirea unui concept de curse care anticipează revitalizarea modelului sportiv Supra, dar și premiera mondială a lui Aygo facelift, care a fost deja prezentat parțial la sfârșitul săptămânii trecute.

Nu în ultimul rând, Toyota va profita de prezența la salon pentru a dezvălui în premieră pentru piața europeană Toyota Concept-i Ride, un concept de mașină electrică de oraș cu două locuri și joystick pentru accelerație și frână, și Toyota Fine-Comfort Ride, un concept cu alimentare cu hidrogen și autonomie de 1.000 de kilometri.

Via Toyota


Comentarii (7)

  • someone
    in sfarsit o versiune hybrid cu tente sportive de la toyota. de mult timp trebuia sa apara asta, dar e bine si acum. sa fie oare acest fapt un efect al renuntarii la diesel ?
    8 1
  • Foarte curios de cum o sa arate. Personal, ultimele model Toyota mi se par foarte reusite.
    6 2
  • Enache
    Uitati-va la partea din spate. In sfarsit Toyota are "curajul" sa lungeasca spatele si sa mai castige ceva spatiu la portbagaj. Era un handicap destul de mare fata de Megane, 208 sau Honda Civic. In rest, succes!
    Auris all the way!
    9 4
  • Enache
    308, nu 208. Scuze.
    3 1
  • O decizie corectă din partea Toyota care va aduce și mai mult succes in domeniul hibrid, care este un stâlp al viitorului auto.
    Poate designul să fie mai curajos atât în partea frontală ( mai agresiv și mai unitar ) iar spatele să fie mai lung . Un alt aspect important cred că ar fi schimbarea denumirii din Auris în Corolla un nume mult mai reprezentativ pentru că acest model este elegant și competitiv.
    1 3
  • someone
    citeam din nou articolul si ma gandesc : daca versiunea actuala a yaris-ului hybrid e versiunea eco, atunci cum va arata versiunea hybrid sport a lui yaris?
    1 1
  • Prince Mohamed Parish vounthe
    din anumite saituri auto am citit clar ca la generatia cea noua de Toyota Auris 3 hatchback modelul nou ar putea sa renunte la denumirea Auris cel prezentat de Echipa Automarket.Ro din teaser-ul auto spion foto si ar putea fi reluata vechea denumire de Corolla Hatchback la modelul nou exact ca si sedanul Corolla care va trece la o noua generatie a 12 a generatie din surse auto straine am citit clar sper sa am ceva dreptate pe aici din ce-am auzit si am citit pe unele stiri auto straine :) :-) :3 (y)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru