Salonul Auto de la Geneva 2018

Teaser pentru noua generație Audi A6: grila și interiorul, dezvăluite parțial înainte de lansare

Publicat Luni, 26.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 3
Teaser pentru noua generație Audi A6: grila și interiorul, dezvăluite parțial înainte de lansare - Poza 1
Un clip video de 25 de secunde oferă primele indicii de design pentru noua generație Audi A6, în special în privința grilei și a interiorului. Debutul cu public este programat pentru luna martie.

Audi a confirmat în luna decembrie că va lansa noua generație A6 în cursul acestui an, însă până în prezent informațiile oficiale despre aceasta au fost foarte limitate.

Constructorul de la Ingolstadt a publicat însă un teaser video de 25 de secunde care oferă unele indicii interesante cu privire la designul modelului de segment E.

Astfel, clipul scoate în evidență forma generală a grilei și oferă mici detalii despre designul interior, fără să intre însă în amănunte.

Cel mai probabil, Audi va aduce noul A6 la Salonul Auto de la Geneva care va începe în 6 martie, însă nu este exclus să ofere și alte detalii despre model cu câteva zile înainte. În ultima perioadă au apărut o serie de informații neoficiale despre noua generație A6.

Astfel, se anticipează o ușoară creștere de dimensiuni și preluarea unor elemente de la nava-amiral A8, inclusiv în privința designului și a funcțiilor autonome de nivel 3. În schimb, se anticipează că interiorul va fi unul foarte asemănător cu cel al noii generații Audi A7, care a fost dezvăluită publicului în luna octombrie.

Tot mai tarziu, probabil în 2019, urmează să apară și versiunea sportivă Audi S6, în timp ce RS6 este programat pentru 2020 și se anticipează că va utiliza sistemul plug-in hybrid disponibil pe Porsche Panamera S E Hybrid.

Via Audi


Comentarii (3)

  • Wow....arata 90% ca ultimele modele din anii 2000 incoace. Matrioska la A4, A5, A8 etc.PS Scuze, o sa schimbe semnatura LED, trebuie sa fie ceva modificat totusi.
    23 16
  • @haudi
    vezi ca iti dai prea multe laicuri singur madalescule :)))))))))))))
    12 17
  • cea mai asteptata masina de la salon. audi, cele mai frumoase masini
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru