Vianor deschide în Germania centrul cu numărul 1.000

de Automarket
Joi, 15.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
(P) Vianor, reţeaua de service-uri de roţi şi servicii auto a celor de la Nokian, a deschis centrul cu numărul 1.000 în Germania.

Esential 1.000 de centre Vianor sunt deschise în Europa în prezent.
900 este numărul centrului Vianor deschis anul trecut la Bucureşti.
Vianor, reţeaua de service-uri de roti şi servicii auto, deţinută de producătorul finlnandez de anvelope Nokian Tyres, îşi continua expansiunea. În 2011, Vianor a inaugurat la Bucureşti cel de-al 900-lea Centru de Anvelope şi Jante, deschis prin intermediul dezvoltatorului Vianor în România, Rotis Lux. Într-un timp relativ scurt, Vianor şi-a consolidat poziţia în Balcani, mărindu-şi semnificativ numărul de parteneri în Bulgaria şi extinzându-se şi în România din toamna anului trecut, avand ca master francizor in Romania pe Rotis Lux.

În acest moment, Reţeaua Vianor este operaţională în 24 de ţări, iar pe 16 noiembrie a deschis punctul de lucru cu numărul 1000 în Friedrichshafen - Germania. Localizat în sud-ul Germaniei, în apropierea Austriei şi a Elveţiei, Friedrichshafen oferă soluţii versatile şi adaptate condiţiilor meteo solicitante din Europa Centrală. Centrul oferă nu doar produse şi servicii dedicate roţilor, ci şi o gama completă de operaţiuni de service complexe, reparaţii şi mentenanţă.

Rezultatele noastre excelente în cadrul testelor derulate în ultimii ani au crescut interesul publicului pentru produsele Nokian Tyres în Europa Centrală. De aceea, este absolut normal să sărbătorim deschiderea centrului Vianor cu numărul 1.000 în Germania, cea mai mare piaţă pentru anvelope de iarnă din lume

Kim Gran
CEO Nokian Tyres
Reţeaua Vianor işi propune să obţină o poziţie dominantă pe pieţele de importanţă strategică pentru Nokian Tyres şi să işi extindă franciza la nivel international şi reţeaua de parteneri în conformitate cu planul de dezvoltare, oferind cele mai bună şi versatile strategie de produs de pe piaţă şi servicii impecabile consumatorilor. Pentru parteneri, Vianor este o oportunintate de a vinde cele mai renumite produse din industrie, precum şi de a avea acces la cele mai noi informaţii şi de a beneficia de multimplele anvantaje oferite de apartenenţa la reţeaua Vianor, dezvoltată în Romania de partenerul strategic al Nokian Tyres, importatorul Rotis Lux.

”Extinderea lanţului Vianor este o parte esenţială a strategiei de creştere a Nokian Tyres.

Pe lângă o poziţie puternică pe piaţa nordică, Vianor este, de departe, cel mai mare lanţ de retaileri de anvelope de pe pieţele emergente din Rusia şi Ucraina. După cum a dictat strategia noastră, am acceelerat creşterea lanţului Vianor pe pieţele importante din Centrul Europei, unde ne aşteptăm la o cerere în creştere pentru produsele noastre, cunoscute pentru fiabilitatea cu care operează în toate condiţiile atmosferice şi pentru conceptul Vianor, aflat în continuă dezvoltare”, declară Dl. Kim Gran, Preşedinte şi CEO Nokian Tyres Group.

Urmareste Automarket
Reţeaua de Centre de anvelope Vianor s-a dezvoltat cel mai mult în ţările nordice, în Rusia şi Ucraina. Centrele de anvelope Vianor operează fie în sistem de franciză prin parteneri, fie sunt deţinute de către Nokian Tyres. Gama de produse disponibile în Reţeaua Vianor cuprinde anvelope pentru turisme, anvelope dedicate vehiculelor comerciale uşoare, anvelope pentru camioane şi utilaje industriale. Prin intermediul reţelei Vianor, pe langă produsele Nokian Tyres sunt comercializate şi produsele altor mărci de top din domeniu, cum sunt jantele, acumulatorii auto, lubrifianţii sau amortizoarele.

Nokian Tyres este unicul producător de anvelope care şi-a concentrate eforturile pentru a facilita transportul în condiţii extreme, specifice Nordului. Compania activează pe patru pieţe principale: ţările Scandinave, Rusia şi ţările din Nord Estul Europei, America de nord şi Europa Centrală şi de est.

Pe viitor, finlandezii işi propun să obţină o poziţie dominantă pe pieţele de importanţă strategică pentru Nokian Tyres şi să işi extindă franciza la nivel international şi reţeaua de parteneri în conformitate cu planul de dezvoltare.

ALTE ARTICOLE DIN DOSAR:
 

Comentarii (5)

  • antonny
    cat costa Franciza ????
    1 0
  • zarnesteanu
    Desi un pic mai scumpe decat majoritatea producatorilor, Nokian au cele mai bune cauciucuri all seasons. Pe timp de iarna sunt extraordinar de eficace.Iar faptul ca sunt finlandezi e un punct in plus in increderea pe care o ai cand le cumperi anvelopele de iarna. Eu ii recomand cu toata caldura.
    1 0
  • Sunt intradevar foarte bune anvelopele Nokian si mai ieftine decat ale concurentei, pe anumite dimensiuni sunt semnificativ mai ieftine. Anvelopele de iarna au aderenta buna pe zapada si foarte buna pe uscat - nu uitati ca iarna in cea mai mare parte a timpului nu veti merge pe zapada ci pe asfalt. Am si anvelope de vara Nokian si au aderenta excelenta pe viraje abordate cu viteza excesiva.
    6 0
  • antonny -> nu exista taxa de franciza. e cea mai lejera franciza din piata de profil din Romania

    zarnesteanu-> Nokian este cel mai accesibil brand (ca pret) din zona marcilor premium. este cu 15-20% mai ieftin decat un Michelin, de exemplu.
    4 0
  • zarnesteanu
    Scuze, in cazul asta sunt o afacere excelenta. La mine in Zarnesti sunt 10-15% peste.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru