Jaguar aduce la Los Angeles noul XKR-S Convertible

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.11.2011
Principala noutate a celor de la Jaguar la Los Angeles va fi versiunea cabriolet a lui XKR-S. 550 de cai putere pe un cabrio.

Jaguar a anunţat oficial că premiera mondială pe care o va expune în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, a cărui primă zi de presă va fi joi, 17 noiembrie, va fi versiunea sport cabriolet a lui XKR.

Denumită oficial XKR-S Convertible, aceasta va dispune de un motor V8 turbo care va duce modelul britanic la 550 de cai putere. Evident, chiar dacă fotografiile oficiale nu au apărut încă, liniile estetice ale lui XKR-S Convertible le vor copia în mare pe cele ale coupe-ului XKR-S, diferenşţa fiind făcută de apariţia în peisaj a unui plafon textil. 

Pe lângă apariţia lui XKR-S Convertible, Jaguar va merge la Los Angeles cu prototipul C-X16. În acelaşi timp, "fraţii" de la Land Rover vor fi prezenţi pe scena salonului californian cu două noi versiuni ale conceptelor DC100 şi DC100 Sport.

via | Motorward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru