Salonul Auto de la Paris 2012

Fiat Freemont Park Avenue - ediţie specială pentru Paris

Publicat Miercuri, 19.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Fiat Freemont Park Avenue - ediţie specială pentru Paris - Poza 1
Fiat Freemont Park Avenue - ediţie specială pentru Paris - Poza 2
Fiat va lansa la Salonul Auto de la Paris o ediţie specială a modelului Freemont. Se numeşte Park Avenue şi vine cu o echipare bogată şi două versiuni de motorizare.

Pentru a umple golul unei premiere cu adevărat importante, Fiat aduce la Salonul Auto de la Paris ediţia specială Freemont Park Avenue. Aşteptată să ajungă pe piaţă la sfârşitul acestui an, versiunea va asigura vârful de gamă al monovolumului italian.

La exterior, Fiat Freemont Park Avenue vine cu mai multe inserţii cromate aplicate la nivelul întregii caroserii şi un set de jante noi, cu dimensiuni de 19 inch.

La interior, habitaclul include scaune îmbrăcate în piele cu sistem de încălzire, climatizare automată pe trei zone şi un nou sistem multimedia. Acesta din urmă include navigaţie prin satelit, un sistem audio premium şi o cameră pentru mersul cu spatele.

Urmareste Automarket
Sub capotă, clienţii ediţiei Park Avenue vor putea alege între două versiuni de motorizare.
Este vorba despre dieselul Multijet 2, de 2.0 litri, capabil să ofere 170 de cai putere. Cei care îşi doresc o motorizare pe benzină pot alege unitatea de 2.4 litri, de 170 de cai putere şi 220 Nm. Ambele sunt disponibile alături de o transmisie automată şi de tracţiune integrală.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru