Salonul Auto de la Paris 2012

Nissan 370Z facelift - primele imagini

Publicat Marti, 25.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Nissan 370Z facelift - primele imagini - Poza 1
Nissan 370Z facelift - primele imagini - Poza 2
Nissan 370Z facelift - primele imagini - Poza 3
Nissan 370Z facelift - primele imagini - Poza 4
Nissan 370Z facelift - primele imagini - Poza 5
Nissan 370Z facelift - primele imagini - Poza 6
Nissan 370Z facelift - primele imagini - Poza 7
Nissan 370Z facelift - primele imagini - Poza 8
Nissan 370Z facelift - primele imagini - Poza 9
Un set de imagini neoficiale ale noului Nissan 370Z trădează modificările minore operate de japonezi pe modelul sportiv. Debutul oficial va avea loc zilele următoare la Paris.

În aşteptarea debutului oficial pe scena celui mai mare salon auto european al sfârşitului de an, Nissan scapă o serie de imagini cu faceliftul actualului 370Z. Se pare că japonezii nu au ţinut să surprindă cu nimic publicul de pe Bătrânul Continent, lista modificărilor fiind identică cu cea a retuşurilor operate pe versiunile americană şi japoneză.

Revizuirile aplicate lui 370Z vor fi regăsite pe ambele variante de caroserie, coupe şi cabrio, încercând astfel să ofere un aer ceva mai proaspăt modelului care vrea să rivalizeze cu Porsche Boxster. Lista modificărilor include o serie de retuşuri pentru partea frontală, unde clienţii vor găsi un spoiler nou, cu prize de aer mai mari, dar şi un set de lumini LED longitudinale, anunţate deja de o imagine teaser, publicată de japonezi.

La nivel general, faceliftul aduce cu sine şi noi culori pentru caroserie, Midnight Blue şi Magma Red. Nu lipsesc nici jantele de 18 şi 19 inch, în spatele cărora se vor ascunde etriere vopsite în culoarea roşie.

Sub capotă nu vor exista modificări notabile, propulsia fiind asigurată de un motor V6, de 3.7 litri, capabil să ofere 325 de cai putere şi să garanteze un sprint de la 0 la 100 de km/h în aproximativ 5.5 secunde.

După debutul său în cadrul Salonului Auto de la Paris, noul 370Z va fi disponibil pe piaţa europeană începând cu prima jumătate a anului viitor.


Comentarii (1)

  • Superb modelul
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru