Salonul Auto de la Paris 2012

Rolls-Royce vine la Paris cu o colecţie de maşini cu design de inspiraţie art-deco

Publicat Vineri, 21.09.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Rolls-Royce vine la Paris cu o colecţie de maşini cu design de inspiraţie art-deco - Poza 1
Rolls-Royce vine la Paris cu o colecţie de maşini cu design de inspiraţie art-deco - Poza 2
Rolls-Royce vine la Paris cu o colecţie de maşini cu design de inspiraţie art-deco - Poza 3
Rolls-Royce a publicat trei postere teaser ale modelelor pe care le va aduce la Salonul Auto de la Paris. Acestea elogiază stilul art-deco.

Urmareste Automarket
Rolls-Royce a anunţat ca va prezenta o colecţie specială de modele inspirate din stilul de design art-deco la Salonul Auto de la Paris. Englezii vor organiza o prezentare în stil mare, fiind programată o recepţie dedicată. Reprezentanţii mărcii britanice au prezentat doar trei imagini care prezintă viitoarea lor colecţie. Cel mai probabil, vorbim despre un amestec de culori şi materiale menite să evoce stilul art-deco.

"Stilul art-deco a definit una dintre cele mai interesante mişcări de design din lume, iar acestea au fost recreate de echipa de designeri a mărcii Rolls-Royce.", anunţă reprezentanţii mărcii din Goodwood.

Llivrările Rolls-Royce au crescut în 2011 cu 31 de procente faţă de anul precedent, creştere realizată pe fondul vânzărilor realizate de modelul Ghost.

Evenimentul organizat de cei de la Rolls-Royce se anunţă a fi unul exclusivist, aşa cum era de aşteptat din partea mărcii britanice. Ne aşteptăm ca Ghost, Phantom şi Phantom Drophead să primească ediţii speciale art-deco în cadrul acestui eveniment. Este posibil ca Rolls-Royce Ghost să primească o nouă versiune de caroserie în cadrul Salonului Auto de la Paris, deşi nu există informaţii clare în acest sens.

Via Autoblog


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru