Salonul Auto de la Paris 2014

Lamborghini prezintă primul teaser al modelului pe care îl va lansa la Paris

Publicat Joi, 18.09.2014
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Lamborghini prezintă primul teaser al modelului pe care îl va lansa la Paris - Poza 1
Lamborghini a publicat o imagine teaser a exponatului pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris. Aceasta surprinde silueta unui model sportiv care pare să fie un coupe.

Esential 2008 este anul în care Lamborghini a venit la Paris cu un concept numit Estoque, care prezenta o berlină.
Lamborghini va dezveli în cadrul standului său de la Salonul Auto de la Paris un nou model. Pentru moment, italienii au fost zgârciţi în declaraţii, publicând o imagine teaser alături de o declaraţie misterioasă: "odată ce perfecţiunea este atinsă, poţi doar să o dublezi". Afirmaţia oficialilor mărcii italiene ar sugera lansarea unui model cu patru locuri în gamă, dar silueta modelului din imaginea teaser publicată de constructorul din Sant'Agata sugerează un coupe în locul unei berline.

FEATURE: Taurii care au inspirat numele modelelor Lamborghini

În orice caz, ştim deja că modelul pe care îl vor prezenta cei de la Lamborghini la Paris nu este SUV-ul mărcii în versiunea de serie, acesta fiind programat pentru lansare abia în anul 2017. În ceea ce priveşte un potenţial succesor al lui Estoque, conceptul berlinei prezentat în 2008 la Paris, această ipoteză pică deoarece plafonul este prea plonjat şi liniile din imaginea teaser nu lasă loc de un set de locuri în spate, ca să nu mai vorbim despre două portiere suplimentare.

Lamborghini a confirmat oficial Urus, primul SUV din istoria companiei

Aşa arată invitaţia celor de la Lamborghini la ceremonia de prezentare a noului lor model.

Şeful Lamborghini: "Hibrizii oferă o experienţă compromisă, sunt prea grei"

Urmareste Automarket

Unele voci din industrie sugerează nume precum "Asterion" şi "Encaste", mărci înregistrate recent de oficialii Lamborghini la biroul de patente, unde au înregistrat şi proiectul unui sistem de propulsie hibrid.

Această ipoteză pare să fie cea mai probabilă dintre toate, conceptul fiind un posibil banc de probe pentru sistemul de propulsie hibrid pregătit de Lamborghini pentru viitorul său SUV. Italenii sunt aşteptaţi să folosească un motor V10 sau V12 aspirat şi un sistem de tracţiune integrală pentru viitorul lor concept, după cum au folosit pentru cele mai recente modele ale gamei.

Lamborghini: „Nu vom renunţa la motoare aspirate. Nu e momentul pentru hibrizi”

Via Lamborghini


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru