Salonul Auto de la Paris 2016

Cel mai puternic Kia Soul din istorie: SUV-ul sud-coreean primeşte motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP de pe Cee'd GT

Publicat Vineri, 23.09.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Cel mai puternic Kia Soul din istorie: SUV-ul sud-coreean primeşte motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP de pe Cee'd GT - Poza 1
Cel mai puternic Kia Soul din istorie: SUV-ul sud-coreean primeşte motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP de pe Cee'd GT - Poza 2
Cel mai puternic Kia Soul din istorie: SUV-ul sud-coreean primeşte motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP de pe Cee'd GT - Poza 3
Kia Soul va primi motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP disponibil în prezent pe Cee'd GT şi Pro Cee'd GT şi va deveni astfel cel mai puternic Soul din gamă, în timp ce monovolumul Carens a fost de asemenea actualizat.

Kia va aborda Salonul Auto de la Paris cu câteva noutăţi interesante pentru două dintre modelele sale din gamă. Primul dintre ele este Kia Soul, care va beneficia de o serie de îmbunătăţiri, dintre care cea mai importantă este introducerea motorului pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP disponibil în prezent pe Cee'd GT şi Pro Cee'd GT.

Cuplată cu o cutie de viteze cu dublu-ambreiaj cu 7 trepte, această unitate de propulsie este capabilă să ajute Soul să ajungă de la 0.-100 km/h în 7.5 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la 196 km/h.

Pe lângă noua motorizare, această versiune de top include şi alte modificări, cum ar fi o grilă uşor schimbată, două evacuări în partea din spate sau jante de aluminiu de 18 inch. În plus, interiorul este o combinaţie de negru şi portocaliu care iese uşor în evidenţă. Restul gamei de motorizări a primit de asemenea câteva noutăţi de natură estetică, inclusiv amortizoare noi, modificări la grilă sau integrarea unor LED-uri în bară de protecţie frontală.

Urmareste Automarket
La interior predomină negrul, iar interfaţa HMi este acompaniată de un ecran cu diagonala de 5, 7 sau 8 inch care oferă compatibilitate pentru sistemele Apple CarPlay şi Android Auto.
Din punct de vedere al dotărilor suplimentare există o cameră video spate, dar şi sistemele de detecţie a unghiurilor moarte şi alerte pentru sosirea unor alte maşini în timpul manevrelor de parcare.

La rândul său, monovolumul Carens beneficiază de schimbări ale designului grilei şi barelor de protecţie, dar şi jante din aliaj de 16, 17 sau 18 inch, precum şi o nuanţă nouă de albastru pentru culoarea caroseriei. La interior, tapiţeria a fost de asemenea îmbunătăţită, în timp ce ecranul are o diagonală de 7 sau 8 inch şi include navigaţie TomTom, conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto şi camera video pentru spate.

Via Kia


Comentarii (1)

  • someone
    sincer, nu ma asteptam ca rivalul lui juke nissmo, countryman s si a lui Q2 2.0 tsi sa vina din coreea. dar recunosc ca e o surpriza f placuta
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru