Salonul Auto de la Paris 2016

Mezinul familiei: Ferrari GTC4 Lusso primeşte o versiune entry-level cu motor V8 turbo de 610 CP

Publicat Joi, 22.09.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Mezinul familiei: Ferrari GTC4 Lusso primeşte o versiune entry-level cu motor V8 turbo de 610 CP - Poza 1
Supercarul familist Ferrari GTC4 Lusso a primit o versiune entry-level cu motor V8 turbo de 610 CP capabilă să ajungă de la 0-100 km/h în 3.5 secunde.

La începutul acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, urmaşul lui FF a primit un nume surprinzător: Ferrari GTC4 Lusso, echipat cu un motor V12 de 690 CP.

Pentru că ne despart numai câteva zile până la Salonul Auto de la Paris, constructorul italian a decis să iasă în evidenţă cu o versiune entry-level a acestuia.

Echipat cu un motor V8 turbo de 3.9 litri, mezinul poartă numele sugestiv Ferrari GTC4 Lusso T şi are la rândul său performanţe de invidiat: 610 CP, cuplu de 760 Nm şi o acceleraţie de la 0-100 km/h în numai 3.5 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 320 km/h.

Urmareste Automarket
Practic, performanţa noului GTC4 Lusso T este cu numai 0.1 secunde mai mică decât cea a modelului de bază, care se mândreşte cu 3.4 secunde.
Modelul italian beneficiază de un sistem de direcţie integrală, astfel că volanul învârte toate cele 4 roţi, fiind botezat 4WS ca urmare a faptului că tracţiunea este integrală. Consumul mixt specificat de producător este de 11.6 litri/100 km, în timp ce emisiile se opresc la valoarea de 265 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Din punct de vedere al designului exterior, GTC4 Lusso T nu se deosebeşte cu nimic de "fratele" său mai mare, iar la interior regăsim acelaşi display HD integrat cu diagonala de 10.25 inch prin care cel de la volan poate comanda funcţiile sistemului de entertainment.

Evident, GTC4 Lusso păstrează şi cele patru locuri pe scaune dedicate pasagerilor, astfel că vorbim în continuare de o maşină care se poate adresa în egală măsură şi familiilor.

Via Ferrari


Comentarii (1)

  • Pacat ca nu mai stiu sa faca motoare.E la indemana oricarui "nu stiu cum sa-i zic" sa puna turbo.Asta e o flegma asupra bunului simt !
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru