Salonul Auto de la Paris 2018

Hyundai i30 Fastback N se lansează în 26 septembrie: modelul de performanță va fi protagonistul unei curse de la Roma la Paris

Publicat Vineri, 21.09.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Hyundai i30 Fastback N se lansează în 26 septembrie: modelul de performanță va fi protagonistul unei curse de la Roma la Paris - Poza 1
Hyundai i30 Fastback N se lansează în 26 septembrie: modelul de performanță va fi protagonistul unei curse de la Roma la Paris - Poza 2
Piloții Thierry Neuville și Gabriele Tarquini vor încerca să stabilească recorduri pe ruta Roma - Paris la volanul noului Hyundai i30 Fastback N, care va fi prezentat oficial în 26 septembrie.

Hyundai a anunțat în această săptămână o campanie inedită pentru promovarea lansării noului i30 Fastback N. Versiunea de performanță a lui i30 Fastback va fi prezentată oficial în 26 septembrie, cu circa o săptămână înainte de lansarea cu public de la Salonul Auto de la Paris, însă evenimentul va avea o componentă specială.

Constructorul sud-coreean îi va provoca pe doi dintre piloții săi de top din cadrul programului de motorsport să stabilească noi recorduri pe traseul Roma - Paris.

Astfel, Thierry Neuville (foto jos, dreapta), liderul clasamentului în Campionatul Mondial de Raliuri, și Gabriele Tarquini (foto jos, stânga), liderul clasamentului în Campionatul Mondial de Turisme, vor concura pe traseul Roma - Paris la volanul a două unități i30 Fastback N, care vor putea fi astfel urmărite pe drum înainte de prezentarea oficială.

Până în prezent, Hyundai a publicat doar două imagini camuflate cu noul i30 Fastback N și nu a furnizat detalii tehnice despre noul model de performanță.

Totuși, este foarte posibil ca acesta să preia unitatea de 2.0 litri care produce 250 de cai putere și un cuplu de 353 Nm disponibilă în prezent pe i30 N. În plus, cel mai probabil va fi disponibil și pachetul Performance, cu ajutorul căruia puterea motorului crește la 275 CP.

Noul model de performanță va avea la bază Hyundai i30 Fastback, care a fost dezvăluit cu un an în urmă la Frankfurt și care mizează pe un motor pe benzină de 1.4 litri și 140 de cai putere.

Via Hyundai


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru