Feedback

Salonul Auto de la Paris 2018

Informații noi despre viitoarea generație BMW Seria 3: sedanul are un coeficient aerodinamic de 0.23 și cel mai puternic motor cu 4 cilindri din istoria companiei

Publicat Miercuri, 12.09.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 1
BMW a publicat fotografii noi cu viitorul Seria 3. De această dată, imaginile au fost surprinse în timpul testelor din SUA, Suedia sau Germania. Totodată, nemții vin și cu imagini din tunelul de vânt.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW continuă campania de promovare a noii generații Seria 3. Modelul va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris din octombrie, însă reprezentanții constructorului german vin cu o serie nouă de informații pentru a îndulci așteptarea fanilor mărcii.

Așa cum era normal, BMW a publicat un set nou de fotografii cu o versiune dedicată testelor acoperită cu camfulaj. De această dată, imaginile au fost realizate în tunelul de vânt și în timpul testelor desfășurate în Nevada, SUA sau Arjeplog, Suedia.

Conform oficialilor germani, noul BMW Seria 3 va avea un coeficient aerodinamic de 0.23. Doar Mercedes-Benz Clasa A Sedan, Mercedes-Benz CLA și BMW Seria 5 reușesc valori mai bune (0.22) comparativ cu sedanul de clasă medie.

Totodată, nemții au testat viitorul Seria 3 pe circuitul de la Nurburgring, în cadrul centrelor de la Miramas, Franța sau Aschheim, Germania. Noua generație Seria 3 va avea o masă totală mai mică cu 55 de kilograme și va beneficia de cel mai puternic motor pe benzină cu 4 cilindri din istoria companiei. Pentru moment, nemții nu vin cu detalii suplimentare despre acest propulsor. Transmisia cu 8 rapoarte a fost și ea modificată, iar în urma schimbărilor pregătite, consumul de carburant ar urma să fie cu 5% mai mic comparativ cu actuala generație. Pentru a trece cu brio de noile teste WLTP, nemții au instalat și un filtru de particule.

În același timp, BMW promite o suspensie revizuită, o gardă la sol mai mică și un sistem de direcție recalibrat. 


Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Oare sistemele audio ale noii Seria 3 sunt pregatite si suficient de performante precum vestitele propulsoare pentru *trilurile* dinspre 'Stambul pe care vor fi nevoite,cele mai multe dintre ele,sa le indure in Romania? P.S. Si asta-i o forma de *sportivitate* pe aceste meleaguri.:-))
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru