Salonul Auto de la Paris 2018

Noua generație Toyota Supra debutează în cadrul Salonului Auto de la Detroit: fanii din Germania pot rezerva modelul prin intermediul unei platforme online

Publicat Miercuri, 03.10.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Noua generație Toyota Supra debutează în cadrul Salonului Auto de la Detroit: fanii din Germania pot rezerva modelul prin intermediul unei platforme online - Poza 1
Oficialii Toyota au anunțat că noua generație Supra va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile în luna ianuarie a anului viitor. Conform informațiilor, vârful de gamă ar urma să vină cu un motor cu șase cilindri în linie preluat din oferta BMW.

Pregătirile pentru lansarea noului Toyota Supra au intrat în linie dreaptă. Prezenți în cadrul Salonului Auto de la Paris, reprezentanții constructorului japonez au anunțat că modelul va fi prezentat oficial în luna ianuarie cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Mai mult decât atât, fanii Supra din Germania pot rezerva deja modelul prin intermediul unei platforme online.

Până în acest moment știm că noua generație Supra va avea o masă totală de 1.496 de kilograme, cu 14 kilograme mai puțin comparativ cu vechea versiunea. Japonezii vor oferi mai multe motorizări, vârful de gamă urmând să fie un propulsor cu șase cilindri în linie "împrumutat" din gama BMW. Pe noul Z4, unitatea de 3.0 litri benzină produce 340 de cai putere și 500 Nm.

La nivel estetic, viitoarea generație Toyota Supra va prelua o serie de linii de pe conceptul GR Supra Racing, prototip pe care japonezii l-au prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din primăvara anului curent.

Via | Motor1


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru