Salonul Auto de la Paris 2018

Peugeot pregătește un concept cu design retro: prototipul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris

Publicat Luni, 17.09.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 1
Peugeot pregătește un concept cu design retro: prototipul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris - Poza 1
Peugeot pregătește o surpriză pentru fani. Francezii vor prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris un concept cu forme retro inspirate de liniile vehicului 504 Coupe. Cel mai probabil, prototipul Peugeot va avea un sistem electric de propulsie.

Peugeot a publicat o imagine teaser cu un nou concept pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Paris. Conform oficialilor francezi, viitorul prototip va avea un design puternic influențat de liniile lui 504 Coupe, model pe care Peugeot l-a introdus la finalul anilor '60.

Conform declarațiilor făcute de Jean-Philippe Imparato, șeful Peugeot, francezii au avut nevoie de doi ani pentru a pregăti acest concept. Pentru moment, reprezentanții constructorului francez nu oferă alte detalii. Cel mai probabil, noul concept va integra un sistem electric de propulsie și o serie de tehnologii de conducere autonomă.

Peugeot nu este singurul constructor care mizează pe emoția produsă de un concept cu linii retro. Anul trecut, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Honda a prezentat Urban EV, un prototip cu un design puternic influențat de prima generație Civic. Aceeași rețetă a fost aleasă în trecut și de Infiniti (Prototype 9) sau Jaguar (Project 7).

Fanii prezenți în cadrul Salonului Auto de la Paris vor avea ocazia să admire și noul Peugeot 508 SW.

Break-ul francezilor are dimensiuni mai mici comparativ cu vechea versiune, însă oferă un design spectaculos și tehnologii moderne. Debutul comercial are loc în luna ianuarie a anului viitor.


Comentarii (1)

  • le-as oferi un punct in + DACA totusi NU ar veni cu tehnologie autonoma

    si mai cred ca vor veni cu un...hibrid
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru