Primele detalii despre interiorul conceptului Skoda Vision RS: elementele de design ar putea ajunge pe viitoarea generație Skoda Rapid

de Daniel Popescu
Joi, 06.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat o schiță și un clip video cu interiorul conceptului Skoda Vision RS, care va fi prezentat în octombrie. O serie de elemente de design ar putea ajunge ulterior pe versiunea de performanță a viitoarei generații Skoda Rapid.

Skoda va prezenta la Salonul Auto de la Paris de la începutul lunii octombrie conceptul unui hot hatch pe nume Vision RS.

În anticiparea evenimentului, constructorul de la Mlada Boleslav a prezentat deja câteva schițe cu exteriorul, iar acum a venit momentul să aflăm o serie de detalii despre interior.

Schița și clipul video dezvăluite arată că interiorul va avea elemente caracteristice modelelor sportive. De asemenea, panoul de instrumente este digital, preia conturul simetric al grilei și oferă animații specifice gamei RS. În plus, panoul beneficiază de efecte de lumini care interacționează cu sistemul de infotainment touchscreen poziționat în centru.

Consola centrală este realizată integral din carbon, iar decorul și mânerele portierelor sunt realizate din cristale prelucrate manual de către prducatorul ceh de sticlă Lasvit. De asemenea, scaunele au tapițerie Alcantara, iar fibra de carbon utilizată este realizată din materiale reciclate.

Pentru moment, nu este clar dacă hot hatch-ul compact Vision RS va primi și o versiune de serie, însă planurile Skoda pentru acest segment sunt deja stabilite.

Astfel, viitoarea generație Skoda Rapid va fi disponibilă doar în versiune hatchack și va fi promovată drept adevăratul rival pentru Volkswagen Golf.

Prin urmare, ne putem aștepta ca o versiune de performanță a viitoarei generații Rapid să preia o serie de elemente de design de la conceptul pe care îl vom admira peste mai puțin de o lună la Paris.

Via Skoda

Comentarii (1)

  • andrei
    daca nivelul calitativ din interior va fi ca cel actualului rapid, nicio sansa sa se bata cu golf. mai ales ca noul golf cica ar vrea sa se bata cu a3, a klasse, seria 1. grav e ca toti nu au in cap decat sa mai creasca preturile, nicidecum sa le mai scada.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru