Salonul Auto de la Paris 2018

Skoda Kodiaq RS, dezvăluit în schițe oficiale: SUV-ul de performanță va avea motor diesel de 240 de cai putere

Publicat Joi, 20.09.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Skoda Kodiaq RS, dezvăluit în schițe oficiale: SUV-ul de performanță va avea motor diesel de 240 de cai putere - Poza 1
Skoda Kodiaq RS, dezvăluit în schițe oficiale: SUV-ul de performanță va avea motor diesel de 240 de cai putere - Poza 2
Skoda a publicat două schițe cu designul exterior al SUV-ului de performanță Kodiaq RS, care va avea un motor diesel de 240 de cai putere și va fi prezentat oficial la începutul lunii octombrie.

Au mai rămas doar două săptămâni până când Skoda va dezvălui Kodiaq RS, primul SUV de performanță al constructorului de la Mlada Boleslav.

După ce am văzut câteva teasere care au scos în evidență anumite detalii de design, a venit momentul ca producătorul ceh să ne ofere două schițe cu designul exterior complet al noului model.

Primul lucru care iese în evidență este grila cu efect 3D care oferă astfel un aspect estetic dinamic, iar aici regăsim, la fel ca și pe partea din spate, noul logo RS. De asemenea, farurile sunt Full LED și vor fi disponibile în standard, în timp ce barele de protecție față și spate au fost dezvoltate exclusiv pentru Kodiaq RS.

La fel ca toate celelalte modele din gama RS, bara de protecție spate include un reflector pe toată lățimea acesteia, în timp ce cele două evacuări sunt vizibile proeminent în cele două părți laterale.

Conform unor detalii dezvăluite anterior, Kodiaq RS va fi primul model Skoda cu jante de 20 inch în echiparea standard, iar designul acestora iese puternic în evidență în schițele prezentate de producător. De asemenea, o altă premieră este posibilitatea de a comanda modelul de performanță în nuanța de caroserie Race Blue.

Tot în echiparea standard vor fi disponibile și instrumentarul digital de bord (Virtual Cockpit), suspensia adaptivă, transmisia automată și sistemul de tracțiune integrală.

Prezentarea oficială a noului Skoda Kodiaq RS va avea loc la începutul lunii octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Via Skoda


Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Nici macar nu ma rutinasi temeinic cu varianta cu sapte locuri ,proaspat *absolventa* pe Ring ,ca tocmai fusei *bombardat* dinspre Mlada cu o alta surpriza.:-).Nutresc doar speranta ca Skoda sa nu devina tocmai o Andreea Marin a industriei auto ,ca parca nu-i abordarea cea mai potrivita.:-))
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru