Brate suspensie

Dacă întâmpini probleme de manevrare, de menţinere a căii de rulare sau maşina se înclină sau nu răspunde corespunzător, este posibil să fie vorba de braţele supensiilor. Braţul suspensiei este parte componentă a sistemului de suspensie a maşinii şi ajută la fixarea caroseriei deasupra şasiului şi punţilor. Este important ca braţele suspensiilor sa funcţioneze eficient deoarece au un rol important în disiparea şocurilor şi în buna manevrare a maşinii. Pentru fiecare marcă şi model de autoturism, braţele suspensiilor sunt componente principale ale sistemului de suspensii.
O problemă frecventă o reprezintă deteriorarea bucşelor, ceea ce cauzează mişcări nedorite şi zgomot puternic. Este importantă verificarea lor cu regularitate pentru depistarea oricăror semne de deteriorare sau uzură.
Componentele suspensiei
Performanţa maşinii, precum şi controlul acesteia şi confortul pasagerilor depind de extensia suspensiei. Părţile componente ale sistemului de suspensie include: cadrul, braţe, bucşe, arcuri, amortizoare, bare de stabilizare, precum şi bare antiruliu.
Dacă oricare componentă a sistemului de suspensie se deteriorează, atunci manevrabilitatea va fi scăzută şi vei întâmpina probleme de stabilitate.

Cere oferta de pret
  • Un specialist Automarket te va contacta pentru a identifica piesele de care ai nevoie
  • Verificam stocul importatorilor si cautam cel mai mic pret
  • Primesti piesele comandate prin curier rapid, in cel mai scurt timp