Carburatoare

Carburatorul este un dispozitiv care amestecă aer cu combustibil. Maşinile moderne sunt prevăzute cu sistem de injecţie în locul carburatorului, dar există încă maşini care funcţionează cu carburator.
Carburatoarele sunt poziţionate în blocul motor, unul sau mai multe, fiind conectate la sistemul de alimentare cu aer şi combustibil. Carburatoarele necesită reglare pentru a asigura funcţionarea în condiţii optime a motorului.
Părţi componente: carburatorul conţine duze, supape, vas şi indicator de nivel (plutitor). Carburatoarele sunt montate pe blocul motor şi sunt ataşate la galeria de admisie, permiţând amestecului optim de aer şi combustibil să pătrundă în camera de ardere.
Ca urmare a exploziei combustibilului sunt acţionate pistoanele care transformă energia în lucru mecanic, ceea ce permite punerea în mişcare a maşinii. Dacă ai o maşină mai veche care funcţionează cu carburator, încă poţi găsi componente pentru toate tipurile de maşini.
Deşi la maşinile noi, carburatoarele au fost înlocuite cu sisteme de injecţie, acestea încă se găsesc pe tipurile mai vechi de motoare şi trebuie întreţinute cu componente de calitate pentru o funcţionare optimă a motorului.

Cere oferta de pret
  • Un specialist Automarket te va contacta pentru a identifica piesele de care ai nevoie
  • Verificam stocul importatorilor si cautam cel mai mic pret
  • Primesti piesele comandate prin curier rapid, in cel mai scurt timp