Filtre de polen

Păstrarea unui habitaclu aerisit şi ventilat corespunzător este simplă dacă vei schimba cu regularitate filtrul de polen. Sistemul de încălzire se bazează pe un flux de aer curat. Trebuie să ştii că impurităţile, insectele sau frunzele vor înfunda sau acoperi filtrul de polen, generând ulterior defectarea sistemului de ventilaţie. În plus, schimbarea cu regularitate a filtrului de polen aduce multiple beneficii:
Sănătate: o concentraţie mare de agenţi poluanţi în habitaclul maşinii poate genera oboseală, ameţeală, dureri de cap, greaţă şi reacţii alergice. Filtrul de polen oferă protecţie împotriva polenului, prafului, fumului industrial şi celui generat de traficul rutier.
Protecţie antialergică: acest filtru îi protejează de polenul din aer pe cei ce suferă de astm sau alergii.
Confort: filtrul de polen oferă protecţie împotriva mirosurilor neplăcute, cum ar fi cele provenite de la fertilizatorii folosiţi în agricultură sau de la apele industriale, mirosul degivranţilor şi aditivilor conţinuţi în soluţiile de spălare a parbrizului.
Siguranţă: acest filtru asigură o vizibilitate corectă, confortul şoferului şi al pasagerilor, îmbunătăţind siguranţa la volan.
Igienă: filtrul de polen previne îmbâcsirea pe interior a geamurilor, precum şi a sistemelor de încălzire, ventilaţie şi a sistemului de aer condiţionat.
Economisire: schimbarea regulată a filtrului de polen poate prelungi durata de viaţă a sistemelor de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat.
Filtrul de polen trebuie schimbat la fiecare 15-20.000km şi chiar mai des pentru maşinile care circulă în zone cu grad mare de poluare. Ideal ar trebui schimbate cel puţin o dată pe an sau chiar mai des dacă maşina stă parcată sub copaci.

Cere oferta de pret
  • Un specialist Automarket te va contacta pentru a identifica piesele de care ai nevoie
  • Verificam stocul importatorilor si cautam cel mai mic pret
  • Primesti piesele comandate prin curier rapid, in cel mai scurt timp