Turbocompresoare

Turbocompresorul este utilizat pentru supraalimentarea motoarelor. În esenţă, el comprimă gazele, ceea ce conduce la creşterea densităţii aerului care intră în motor, generând astfel mai multă putere. Turbocompresorul este o inovaţie ingenioasă, care foloseşte gazele de eşapament de la motor. Datorită presiunii şi solicitării imense care acţionează asupra turbocompresorului, îţi recomandăm să cumperi pentru maşina ta numai turbocompresoare de calitate.
Beneficiile turbocompresorului.
Prin utilizarea turbocompresorului, puterea motorului se poate dubla, iar maşina va răspunde mai ferm la accelerări.
Deoarece turbocompresorul reciclează energia produsă de motor, transformând în putere o parte mai mare a energiei combustibilului, creând mai puţină căldură degajată şi fricţiune. Ca rezultat, motoarele cu turbocompresor folosesc mai puţin combustibil decât cele pe aspiraţie.
Turbocompresorul trimite mai mult aer în motor, arderea combustibilului se face mai uşor, este mai completă şi prin urmare mai puţin poluantă. Motoarele cu turbocompresor care se fabrică în prezent produc cu 50% mai puţine noxe şi emisii de CO2 decât motoarele convenţionale.

Cere oferta de pret
  • Un specialist Automarket te va contacta pentru a identifica piesele de care ai nevoie
  • Verificam stocul importatorilor si cautam cel mai mic pret
  • Primesti piesele comandate prin curier rapid, in cel mai scurt timp