Feedback

Oferte auto Ford

  • Pentru doar 150 euro poţi beneficia de pachetul Fiesta Red sau Black, a cărui valoare este de 2100 euro

    Pentru doar 150 euro (TVA inclus) poţi beneficia de pachetul Fiesta Red sau Black, a cărui valoare este de 2100 euro, iar beneficiile oferite te vor transforma într-un şofer gata să profite la maximum de fiecare moment petrecut la volan.
  • Pentru doar 14.000 Euro, TVA inclus, poţi demara la volanul noului Ford Focus Trend

    Pentru doar 14.000 Euro, TVA inclus, poţi demara la volanul noului Ford Focus Trend, cu 5 uşi, dotat cu motorizare de ultimă generaţie EcoBoost 1.0 l, 100 CP** şi cu dotări standard cum ar fi: 6 airbaguri; Volan şi schimbător îmbracate în piele; Sistem Ford MyKey; Sistem de control avansat al cuplului motor; Sistem de Asistență la plecarea din rampa (Hill Launch Assist); În plus, poţi profita de pachetele de accesorii Protection, Styling şi Performance la un preţ special de lansare.
  • Kuga Winter Edition cu 4x4 cadou

    Ce înseamnă Winter Edition*? O ofertă limitată prin care poţi adăuga, la designul elegant şi tehnologiile inovatoare, o serie de dotări care îţi vor creşte şi mai mult confortul, controlul şi siguranţa, de la concediile cu familia şi până la drumurile de zi-cu-zi. Ford Protect – Garanţie Extinsă: 6 ani, în limita a 100.000km, la un preţ redus cu 50%;
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru