Feedback

Oferte auto Opel

 • Astra Special Edition de la 13.210 euro cu TVA si prima de casare incluse

  Astra Special Edition este versiunea cea mai dorită, astfel încât am pregătit pentru tine acest model ediție specială. Alege Astra Special Edition cu toate dotările de care ai nevoie pentru confortul tău de zi cu zi: Opel OnStar - Asistentul tău personal pentru conectivitate și servicii Comenzi sistem audio pe volan Aer condiționat Computer de bord Airbag-uri frontale șofer și pasager, laterale și cortină Geamuri electrice Închidere centralizată Radio 4.0 IntelliLink Oglinzi electrice
 • Astra Sedan la doar: 10.860 euro cu TVA

  Vă doriţi o mașină nouă prin Programul Remat? Cel mai bine vândut model de import în cadrul Programului Remat de anul trecut se întoarce acum cu un preț de invidiat. Acum modelul Opel Astra sedan turbo este disponibil la preț special: 10.860 euro cu TVA și prima de casare incluse* Prețul este valabil pentru motorizarea de 1.4i, 140 CP, cutie de viteze în 6 trepte și echipare Enjoy. Motorizare 1.4 Turbo Euro 6 Motorul 1.4 Turbo ECOTEC® cu certificare Euro 6 si injectie directa asigura o acceleratie lina de la turatii reduse si o forta mare de tractiune, cu un nivel redus de zgomot si un consum mic de carburant. Asigurand o putere de 103 kW (140 cp) si inregistrand un consum mixt de doar 5,9 l/100 km, acesta este unul dintre cele mai eficiente motoare pe benzina din clasa sa.
 • Astra Sedan Diesel la: 13.206 euro cu TVA

  Cel mai accesibil diesel din segment aduce forță afacerii tale la un preț special începând de la 13.206 euro* cu TVA, prima de casare şi ecobonus incluse. În plus, acum poți profita de o ofertă financiară cu 0% dobândă** prin Impuls Leasing. *Preţ recomandat cu TVA, prima de casare si ecobonus inclus, prin PSIPAN 2017, derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru mediu, sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condiţiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2017. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Ofertă valabila până la 30.09.2017, în limita stocului disponibil. **Campanie valabilă în următoarele condiții de finanțare în Euro: dobândă fixă 0%, avans de la 10%, perioadă maximă de finanțare de 60 de luni. Oferta este supusă termenelor și condițiilor finanțatorului, fiind valabilă pentru persoane juridice, până la data de 30.09.2017.
 • Corsa Business la 9.770 euro cu TVA

  Cu forme sculpturale unice și un design atrăgător, excepțional din orice unghi, noul Corsa îți captează atenția. Acum și într-o ediție limitată: Business Edition. Ediție ce îți oferă tot ce ai nevoie, la un preț special. Corsa Business Edition motorizare 1.4, 5 usi poate fi achizitionata acum cu preturi incepand de la 9.770 euro* cu TVA. *Ofertă supusă unor termene și condiții valabilă în limita stocului până la 30 septembrie 2017 pentru achizitionare in leasing. Preț recomandat cu TVA.
 • Mokka X de la 13.964 euro cu TVA

  Ai X motive să alegi noul Mokka X: 1 - Faruri LED – Până la 30% mai multă vizibilitate 2 - Atenționare în caz de pericol de coliziune 3 - Infotainment – divertisment de calitate la bord 4 - Scaune ergonomice 5 - 4x4 - mai mult dinamism pe fiecare roată 6 - OnStar – asistentul tău personal de service si conectivitate 7 - Design premium în categoria SUV-urilor agile. Liniile îndrăznețe, atletice atrag privirile, iar garda la sol mai înaltă și jantele mari din aliaj îi etalează abilitățile off-road 8 - Senzația de rafinament și opțiunile inovatoare din clasa premium . . X – Te-ai îndrăgostit de el. Profită de oferta specială și achiziționează-l acum cu prețuri începând de la 13.964 euro* cu TVA. Plus că acum poți profita de o ofertă financiară cu 0% dobândă** prin Impuls Leasing. * Ofertă supusă unor termene și condiții valabilă în limita stocului până la 30 septembrie 2017 pentru achizitionare in leasing sau cu credit auto. Preț recomandat cu TVA. **Campanie valabilă în următoarele condiții de finanțare în Euro: dobandă fixă 0%, avans de la 10%, perioadă maximă de finanțare de 60 de luni.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru