Feedback

Oferte auto Opel

 • Opel Astra începând de la 12940 Euro prin programul Remat

  Opel Astra cu o selecție de dotări opționale incluse, are un preț special începând de la 12940 Euro, cu TVA prin programul Remat. Ofertă cu livrare imediată, valabilă la distribuitorul autorizat Opel GTT, pentru versiunea 1.4 Benzină 100CP.
 • Opel Corsa la 10980 Euro prin programul Remat

  Opel Meriva cu o selecție de dotări opționale incluse, are un preț special de 10980 Euro, cu TVA prin programul Remat. Ofertă cu livrare imediată, valabilă la distribuitorul autorizat Opel GTT, pentru versiunea 1.2 Benzină 85CP.
 • Opel Meriva la 10700 Euro prin programul Remat

  Opel Meriva cu o selecție de dotări opționale incluse, are un preț special de 10700 Euro, cu TVA prin programul Remat. Ofertă valabilă la distribuitorul autorizat Opel GTT, pentru versiunea 1.4 Benzină 100CP.
 • Discount de până la 25% din factură

  Vara aceasta, în perioada 15 iulie - 15 august beneficiezi de o ofertă promoţională în service-ul Union Motors, Bucuresti: un discount între 15-25% la factura de reparaţie! Iar dacă îţi înscrii maşina pe My Opel, primeşti un voucher pentru un extra discount de 10% la următoarea factură.
 • Lucrări în service-ul Opel DiBas la prețuri promoționale

  DiBas București, centru autorizat Opel, oferă prin programul Service Avantaj preţuri promoționale şi calitate de reprezentanţă, autoturismelor care nu mai sunt în garanţie!
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru