Feedback
Vib
a intrebat pe 9 Apr 2010, 09:30 in categoria Amenzi / politie / permise

Am talonul si cartea de identitate pe aceeasi adresa.Dar pe permis am alta adresa.Daca ma opreste la un control de circulatie platesc vreo amenda?

Am domiciliul in Navodari deci am cartea de identitate si talonul pe aceasta adresa.Dar pe permis am adresa veche de Eforie.Daca ma opreste la un control de circulatie platesc vreo amenda?E necesar sa-mi schimb obligatoriu si permisul ? Va multumesc.

Raspunsuri

a raspuns pe 9 Apr 2010, 12:28

nu e necesar, si nu primesti nicio amenda, dar e necesar sa-ti schimbi si permisul daca adresa de domiciliu se schimba. Daca adresa din Eforie iti apartine inca, e totul in regula.

Cristi
a raspuns pe 9 Apr 2010, 15:08

poti sa iti schimbi permisul ca pe asta nou nu mai apare adresa, si atunci ai scapat de orice problema. daca te opreste politia nu ai nici o problema. am patit-o eu si e ok. Spor !!

a raspuns pe 9 Apr 2010, 22:08

toate actele trebuie sa fie PE LINIE!!!!

remus
a raspuns pe 29 Feb 2012, 00:12

ce sa mai zici de mine ....masina este inmatriculata pe bulgaria cu imputernicire pe numele meu,am permis de spaniacu o adresa,si buletine de romania cu alta adresa,,,,,si asa merg de vreo 4 ani in toata europa .....si nu am avut probleme niciodata ...atata timp cat sant valabile ....

close

Raspunde la intrebare

Ai deja cont? Login
Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod

Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru