Feedback
dan
a intrebat pe 29 Ian 2013, 10:18 in categoria Alte marci, Cumparari / vanzari, Inmatriculari

cand cumpar o masina second neinmatriculata ce acte trebuie sa aiba, ca sa o pot inscrie?

ce acte trebuie sa aiba o masina de dincolo cand o cumpar, ca sa o pot inscrie, sa nu iau teapa.

Raspunsuri

un oarecare
a raspuns pe 30 Ian 2013, 17:21

Numere te tol valabile, autentificare RAR, sa te interesezi bine cat costa taxa si ce norma are sa nu ai surprize, carte service cu facturi aferente,copia de buletin a celui care o vinde, certificat de atestare fiscala.Daca e din Belgia, un brief Roz.Daca nu te pricepi mergi cu cineva care stie

boss
a raspuns pe 3 Feb 2013, 22:46

numerele tol valabile sau astea provizorii din romania ,autentificare RAR...cartea masinii original cu o stampila pe ea sau o bulina lipita cum ca ar fi radiata,certificatul de inmatriculare original,act de vanzare cumparare facut cu neamtul in original si cu ala din romania care a adus masina tot original,asigurare pe numele tau,chitanta certificat inmatr.platita la bcr sau cec,acte traduse,cam atat sper sa nu-mi fi scapat ceva.

boss
a raspuns pe 3 Feb 2013, 22:49

si un certificat fiscal daca o cumperi de la roman ...ca precum n-are datorii asupra sa...ca fara ala nu ti-o inmatriculeaza nici papa pius.

close

Raspunde la intrebare

Ai deja cont? Login
Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod

Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru