Feedback
luci-an
a intrebat pe 29 Sep 2009, 15:26 in categoria Ford,

FORD Focus sedan model 2007 unde este fabricat? Germania, Spania, Rusia?

Raspunsuri

a raspuns pe 29 Sep 2009, 16:31

Turcia

a raspuns pe 30 Sep 2009, 19:13

Mai greu turcia.
Din cate stiu eu In Germania, Spania si Anglia

a raspuns pe 30 Sep 2009, 22:40

exista un "calculator" care iti indica unde a fost fabricata masina in functie de serial number.eu am focus din 2007, facut la valencia, dar din cate stiu a fost facut pentru italia.asa ca nu stiu daca si cele pentru romania sau de unde ai luat masina au fost fabricate tot acolo.incearca sa cuati pe internet un astfel de "calculator".eu cred ca l-am gasit pe siteul fan club al ford.succes

Tunar
a raspuns pe 10 Oct 2009, 15:04

Sincer iti spun ca am un mare respect pentru marca Ford, chiar daca modelele lor nu ma caracaterizeaza neaparat. Din cate stiu eu, in afara de tara de bastina a marcii, SUA, ei au fabrici peste tot in lume: China, Argentina, India, Tailanda, Brazilia, insa eu sincer iti spun ca de Turcia nu stiu sa aiba fabrici acolo, dar poate ma insel. N-ar fi prima oara.
In Europa, din cate stiu eu, Ford are fabrici in Genk (Belgia), St Petersburg(Rusia), Koln(Germania), Saarlouis(Germania), Valencia(Spania), Setubal(Portugalia) si undeva in Polonia, nu mai stiu cum se numeste localitatea, oricum ti se rupe limba. Mai stiu ca Ford a vrut sa construiasca in Bordeaux inca o fabrica, dar nu s-au inteles cu autoritatile franceze si nu stiu in ce stadiu au ramas negocierile.
Ultima pe lista e Craiova dar aici vor construi noul Transit Connect, nicidecum Ka, Fiesta sau Focus.

close

Raspunde la intrebare

Ai deja cont? Login
Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod

Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru