100 de comenzi pentru viitorul Aston Martin One-77

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 14.10.2008
Desi va fi produs in doar 77 de exemplare, comenzile pentru Aston Martin One-77 au depasit deja cifra de productie.

Criza financiara aparuta la nivel global pare sa nu ii afacteze catusi de putin pe clientii Aston Martin. Desi nu a fost prezentat inca oficial si apare din ce in ce mai des exclusiv in teasere, supercar-ul companiei britanice, One-77, este dorit peste masura de catre cei care vor sa aiba in garaj o piesa de muzeu contemporana. Pretul anuntat de catre constructor, 1.25 milioane de euro, nu i-a speriat pe potentialii cumparatori, sefii Aston Martin anuntand astazi ca au primit deja 100 de comenzi pentru viitorul model.

Marea problema este reprezentata de faptul ca One-77 va fi produs intr-o serie limitata la 77 de exemplare, criteriul dupa care se va face selectia fiind, se pare, "primul sosit-primul servit".

Oficialii companiei au primit foarte bine vestea existentei ofertelor, anuntand ca One-77 (V12, 7.0 litri, 3.5 secunde pentru 0-100 km/h, 320 km/h viteza maxima) "depaseste toate asteptarile Aston Martin".

via | Leblogauto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru