"100 de maşini pentru 100 de ani": o paradă dedicată "Doamnei Zburătoare"

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 24.07.2011
Constructorul britanic Rolls-Royce a organizat o paradă impresionantă în cinstea celor 100 de ani împliniţi de "Doamna Zburătoare".

Anul acesta, constructorul britanic Rolls-Royce sărbătoreşte 100 de ani de la crearea statuetei Spirit of Ecstasy. Pentru a sărbători aşa cum se cuvine frumoasa vârstă a "Doamnei Zburătoare", oficialii britanici au organizat o paradă impresionantă chiar în Goodwood. Evenimentul s-a numit "100 de maşini pentru 100 de ani" şi a adunat laolată modele Rolls-Royce fabricate începând cu 1911.

"Spirit of Ecsatsy este probabil cel mai galonat simbol auto, datorită faptului că decorează partea frontală a modelelor Rolls-Royce de astăzi şi din trecut. Am fost foarte încântaţi să-i primim pe cei din clubul Rolls-Royce chiar în casa unde au luat naştere acele modele", a delcarat Torsten Muller-Otvos.

Via | Rolls-Royce

Comentarii (1)

  • La multi ani!
    Cel mai luxos brand auto...
    Le-as ura si la cat mai multe vanzari, dar nu in Romania, pentru ca raritatea acestor masini le face mai speciale, mai exclusiviste.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru